Fotbal international

Turcia lui Mircea Lucescu a învins o echipă calificată la Mondial. Video

29.05.2018 | 09:53
Mircea Lucescu e manager al Turciei din septembrie 2017
ADVERTISEMENT

Naționala Turciei, antrenată de Mircea Lucescu, a trecut luni cu scorul de 2-1 de selecționata Iranului, într-o partidă amicală desfășurată la Istanbul, pe stadionul Basaksehir Fatih Terim.

Primul gol al partidei a fost înscris de Cenk Tosun, în minutul 6, după ce a întors pe toate fețele apărarea iraniană. Același Tosun a semnat dubla în debutul reprizei secunde, după un assist al lui Yusuf Yazaci. Iranul a punctat în prelungirile partidei prin veteranul Ashkan Dejagah.

ADVERTISEMENT

Iran, calificată la mondial, Turcia lui Mircea Lucescu

Turcia lui Mircea Lucescu a ratat calificarea la Mondialul din Rusia, după ce a terminat pe locul 4 în Grupa I, în urma Islandei, Croației și a Ucrainei, într-o grupă din care mai făceau parte Finlanda și Kosovo. „Il Luce” a ajuns selecționerul „Semilunei” în luna august a anului trecut, timp în care a antrenat 9 meciuri și a strâns doar 3 victorii.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă naţionala Iranului, condusă de pe banca tehnică de Carlos Queiroz, va fi prezentă la mondialul ce va debuta luna viitoare. Persanii se află într-o grupă extrem de dificilă, cu Spania, Portugalia şi Maroc.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri