Sport

Turcii au făcut anunțul! Olimpiu Moruțan ar putea reveni în Liga 1: „Românul va fi împrumutat!”

Presa din Turcia anunță că Olimpiu Moruțan (22 de ani), extrema celor de la Galatasaray, ar putea reveni în Casa Pariurilor Liga 1, la finalul actualului sezon.
25.03.2022 | 18:50
Turcii au facut anuntul Olimpiu Morutan ar putea reveni in Liga 1 Romanul va fi imprumutat
Presa din Turcia anunță că Olimpiu Moruțan (22 de ani), extrema celor de la Galatasaray, ar putea reveni în Casa Pariurilor Liga 1, la finalul actualului sezon
ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan a fost transferat de Galatasaray, în vara anului trecut, de la FCSB, pentru 4.10 milioane de euro. Acesta mai are contract până în 2026 cu formația turcă.

Olimpiu Moruțan ar putea reveni în Liga 1

Presa din Turcia anunță că Olimpiu Moruțan ar putea fi împrumutat la o echipă din Casa Pariurilor Liga 1, la finalul actualului sezon. Oficialii celor de la Galatasaray ar dori să facă loc unui alt jucător străin în echipă.

ADVERTISEMENT

„La sfârșitul sezonului, românul va fi împrumutat”, scrie presa din Turcia.

Olimpiu Moruțan nu a reușit să se impună la Galatasaray, deși era văzut ca un transfer inspirat făcut de formația turcă.

„Pe ordinea de zi este și cedarea lui Moruțan sub formă de împrumut. Există posibilitatea ca fotbalistul român să revină în țara sa, pentru a face loc unui alt jucător străin în lotul lui Galatasaray”, notează jurnaliștii de la Millieyet.

ADVERTISEMENT

În prezent, Galatasaray se află pe locul 15 din prima ligă turcă, cu 38 de puncte obținute după 30 de meciuri jucate.

Gigi Becali a dat-o în judecată pe Galatasaray

Recent, Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a anunțat că a dat-o în judecată pe Galatasaray, la FIFA, deoarece nu a primit niciun ban de pe urma transferului lui Moruțan.

ADVERTISEMENT

„De ce să fiu supărat? Când vinzi în Turcia și în Arabia trebuie să știi că iei banii la FIFA sau la UEFA, la comisii. Eu știam! Nu știu dacă sunt penalizări. Tot îi iei în trei luni-șase luni. E un risc calculat”, declara, recent, Gigi Becali, la Digi Sport.

  • 5 milioane de euro este cota lui Olimpiu Moruțan, conform transfermarkt.com
  • 3 goluri și 5 pase decisive a dat Olimpiu Moruțan în 31 de partide bifate pentru Galatasaray
ADVERTISEMENT