Sport

Turcii au venit, banii nu! Situație aproape de criză la Petrolul în săptămâna începerii sezonului. Exclusiv

Ploieștenii au adus jucători dar nu-i pot legitima deoarece nu au primit banii pentru a plăti ca să scape de interdicția de transferuri.
08.07.2024 | 13:07
Turcii au venit banii nu Situatie aproape de criza la Petrolul in saptamana inceperii sezonului Exclusiv
Mehmet Topal este antrenorul Petrolului FOTO sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

În săptămâna începerii noului sezon, situația la Petrolul este la fel de cenușie, ca la finalul campionatului trecut. Injecția financiară promisă de investitorii turci nu s-a concretizat, în ciuda faptului că antrenorul Mehmet Topal a început munca.

Noile achiziții nu pot fi legitimate

Concret, până la finalul săptămânii trecute, turcii nu pompaseră niciun ban la club. Din această cauză, Petrolul nu poate legitima niciun fotbalist dintre cei aduși în această vară la echipă.

ADVERTISEMENT

Petrolul are interdicție la transferuri, deoarece nu și-a achitat datoriile față de un fost fotbalist al echipei. Pentru a debloca transferurile este nevoie de aproximativ 200.000 de euro, bani promiși de turci, dar care încă nu au fost livrați.

Dacă situația nu se rezolvă zilele viitoare, Ricardinho ( ex-Voluntari), Mateiu (ex-Universitatea Craiova), Tudorie (ex-UTA) și Keita (ex- Dunkerque) nu pot juca în prima etapă. Petrolul întâlnește Gloria Buzău, luni, 15 iulie, de la ora 21.30.

ADVERTISEMENT

Mehmet Topal nu are licența Pro

O altă problemă care încă nu a fost rezolvată este cea a antrenorului principal. Mehmet Topal nu poate fi principal, deoarece nu are licența Pro. Stafful său trebuie completat cu un antrenor în acte, care e așteptat zilele acestea la echipă.

Este tot un străin, adus de Topal. Turcul cu 81 de selecții la națională va putea să dea însă indicații, deoarece are licență A. La interviuri și în postura oficială de antrenor va fi însă altcineva din stafful său.

ADVERTISEMENT

Dacă investitorii turci nu aduc bani la Ploiești, în prima etapă, Petrolul va trebui să se descurce cu fotbaliștii din sezonul trecut. Minus Musi, Irobiso, Meijers, Diomande, Jair și Doua, plecați de la echipă.

Marian Copilu a fost îndepărtat

Din structura organizatorică nu mai face parte nici Marian Copilu. Fost președinte și investitor la petrolul, el a fost trecut pe linie moartă în noua structură organizatorică. Copilu așteaptă să-și primească banii pe care i-a băgat la echipă, dar nu mai are nicio legătură cu clubul.

ADVERTISEMENT

Și fostul antrenor, Laszlo Balint așteaptă să-și primească bani. El a fost dat afară după anunțul venirii turcilor și trebuie să-și primească salariile restante și banii din clauza de reziliere. Balint a condus echipa șase meciuri, la sfârșitul campionatului trecut, după plecarea lui Florin Pîrvu la FC Voluntari.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni....
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni. Medicii au stabilit totul
Tragedia care a șocat România. E înfiorător prin ce a trecut fata ucisă...
Tragedia care a șocat România. E înfiorător prin ce a trecut fata ucisă de urs
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși