Fotbal international

Turcii de la Kayseri, la picioarele lui Șumudică! “Îmi e dor de el”

20.01.2019 | 09:45
Turcii de la Kayseri la picioarele lui Sumudica Imi e dor de el

Turcii de la Kayserispor sunt la picioarele lui Marius Șumudică! După ce bașkanii echipei au dat semne că l-ar vrea înapoi pe antrenorul român, acum, mai mulți jucători îi transmit mesaje clare tehnicianului. Printre ei se află și Tiago Lopes, portughezul care a evoluat preț de trei ani și jumătate la CFR Cluj până să ajungă la Kayseri. Chiar Șumudică a fost cel care l-a transferat în Turcia. Fundașul dreapta este titular în angrenajul gândit acum de Hikmet Karaman, dar îl regretă pe antrenorul român.

“A fost un antrenor pentru care am venit aici. E un antrenor foarte bun, care m-a ajutat foarte mult. Normal că îmi e dor de Şumudică. M-a antrenat, a avut încredere în mine şi îi doresc să aibă noroc în Arabia, să aibă un drum bun. E pe locul trei, asta înseamnă că e un antrenor foarte bun. A făcut treabă foarte bună în Turcia, acum face în Arabia” a declarat Tiago Lopes pentru Telekom Sport.
Marius Sumudica suparat dupa finala Cupei Romaniei dintre Astra Giurgiu si FC Voluntari, disputata pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti, sambata 27 mai 2017.Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Marius Șumudică o pregătește în prezent pe Al Shabab

Turcii de la Kayseri, la picioarele lui Șumudică!

Șumudică nu este singurul motiv pentru care Tiago Lopes privește cu drag la fotbalul românesc. Portughezul nu poate uita perioada petrecută în Gruia, la CFR Cluj. Lusitanul a cucerit Cupa României în sezonul 2015 – 2016 alături de ardeleni . “Au fost trei ani şi jumătate buni acolo, dar sunt foarte fericit în Turcia, nu se compară. Aici e fotbalul foarte greu şi e mai bun. Condiţiile sunt mai bune, dar normal că îmi e dor de CFR” a mai spus Tiago Lopes.
Portughezul a evoluat până în 2014 numai în țara natală, după care a acceptat oferta CFR-ului. Clujenii i-au oferit un contract valabil pe 2 ani și jumătate, cu opțiune de prelungire. Nu mai puțin de 88 de partide a prins Lopes în tricoul actualei campioane din Liga 1 Betano, formație pentru care a și marcat de 4 ori.
* 43 de meciuri are Tiago Lopes în tricoul turcilor de la Kayserispor