Fotbal intern

Turcii dezvăluie de ce Gică Hagi nu a fost invitat la tragerea la sorți pentru Euro 2020: ”FRF l-a refuzat”

01.12.2019 | 16:59
Turcii dezvaluie de ce Gica Hagi nu a fost invitat la tragerea la sorti pentru Euro 2020 FRF la refuzat
ADVERTISEMENT

Jurnaliștii turci au dezvăluit de ce antrenorul echipei FC Viitorul, Gică Hagi, nu a fost invitat la tragerea la sorți a grupelor Campionatului European din 2020. Evenimentul a avut loc sâmbătă seară la Romexpo, acolo unde au fost prezente nume mari ale fotbalului continental.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,20 este cota pentru ”1 solist” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele
ADVERTISEMENT

Turcii dezvăluie de ce Gică Hagi nu a fost invitat la tragerea la sorți pentru Euro 2020: ”Scandal”

Sun titlul ”Scandal! Hagi nu a fost invitat la tragere”, un important cotidian din Turcia a dezvăluit de ce fostul mare fotbalist Român Gică Hagi nu a fost invitat de șefii Federației Române de Fotbal la tragerea la sorți a grupelor pentru Euro 2020.

”Federația română l-a refuzat pe Gheorghe Hagi la show-ul pentru Euro 2020. În timp ce alte țări au avut invitați, FRF nu l-a sunat pe Hagi din cauza conflictului cu marea legendă, chiar dacă era gazda ceremoniei”, a scris publicația turcă.

ADVERTISEMENT

”Întrebarea este dacă Hagi și forul român ar putea ajunge la un compromis”

”La mijloc ar fi Academia lui Hagi. Faptul că Federația nu ar fi oferit suficient sprijin școlii de fotbal a lui Hagi a declanșat probleme între cele două părți. Întrebarea este dacă Hagi și forul român ar putea ajunge la un compromis”, a mai notat cotidianul din Istanbul.

În urma tragerii la sorți s-a stabilit că în cazul în care se va califica la Euro 2020, România va juca în Grupa C cu Austria, Ucraina și Olanda. Două dintre aceste partide se vor disputa pe Arena Națională și unul la Amsterdam.

ADVERTISEMENT

România va evolua, în deplasare, cu Islanda, în play-off-ul Ligii Naţiunilor, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon. Dacă vor câştiga acestă întâlnire, tricolorii vor întâlni, tot în deplasare, învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria, pentru un loc la Euro 2020.

Tags: