Fotbal intern

Turcii îl cer pe Florin Andone titular la Galatasaray lângă Falcao. ”Ne poate ajuta mult”. Șumudică nu crede în el

09.09.2019 | 18:18
Turcii il cer pe Florin Andone titular la Galatasaray langa Falcao Ne poate ajuta mult Sumudica nu crede in el

După un sezon și câteva meciuri în Premier League, la Brighton, Florin Andone a prins o mutare surprinzătoare în această vară, la Galatasaray, campioana Turciei. Venit aici sub formă de împrumut, vârful român va avea prilejul de a juca în grupele UEFA Champions League, competiție în care turcii au intrat direct.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,85 este cota pentru x la Letonia – Macedonia de Nord. Vezi toate cotele AICI

Turcii îl vor pe Florin Andone titular la Galatasaray lângă Falcao

Florin Andone a ajuns la gruparea ”CimBom” în același timp cu mega-starul columbian Radamel Falcao, venit de la AS Monaco. Mai mult rezervă în sezonul trecut și în startul celui actual la Brighton, Florin Andone speră să prindă mai multe meciuri la gruparea din Istanbul. Deocamdată, auspiciile sunt bune. Pe site-urile de socializare, analiștii și mare parte din fanii turci îl vor pe Andone titular alături de ”El Tigre” Radamel Falcao. Mai mult, unii fani chiar cred că românul e mai pregătit decât Falcao să înceapă ca titular în acest moment.

Iată o parte dintre mesajele transmise pe site-urile de socializare de fanii Galatei:

  • ”Florin Andone e un vârf foarte mobil, incisiv, care poate ajuta mult ofensiva. Cu el și Falcao în avanposturi, echipa poate marca multe goluri”
  • ”Andone nu a venit ca o rezervă la Galata. El trebuie să apară ca titular în orice formulă de start”
  • ”Andone e un atacant pregătit 100% în acest moment. Ar trebui să joace înaintea lui Falcao. Columbianul are nevoie de recuperare”

Aslan Statistic propune fanilor două formule de start pentru acest sezon la Galatasary: 4-2-3-1 cu Falcao unic vârf și 4-4-2 cu Falcao și Andone în avanposturi. Aproape toți fanii Galatei au votat varianta cu Andone, una care, spun ei, e mult mai incisivă.

Turcii îl vor pe Florin Andone titular la Galatasaray lângă Falcao
Turcii îl vor pe Florin Andone titular la Galatasaray lângă Falcao. Sursa foto: Twitter.com

Dacă turcii îl vor titular, Șumudică nu-i dă șanse lui Andone la Istanbul

Antrenor cu experiență în Turcia, Marius Șumudică nu este la asentimentul fanilor în legătură cu viitorul lui Andone la Galatasaray. Tehnicianul lui Gazişehir Gaziantep spune că nivelul de la Galata e diferit de cel de la Brighton, iar vârfului român îi va fi dificil să se impună: ”Când zici Galatasaray nu poți să o compari cu Brighton sau pe unde a mai jucat Andone, cu tot respectul. O să-i fie greu lui Andone să joace la Galatasaray. Echipa e angrenată și în grupele Ligii Campionilor, și în campionat, și în Cupă”, a declarat Marius Șumudică la Pro X.

Florin Andone a avut o apariție bună la echipa națională pentru dubla cu Spania și Malta. Atacantul de 26 de ani a marcat cu Spania și a fost titular în meciul cu Malta.

  • 23 de selecții și 2 goluri are Andone la naționala României.
Tags: