Fotbal international

Turcii regretă că au ratat transferul lui Alex Chipciu: „Cum îți așterni, așa dormi!”

09.02.2020 | 16:14
Turcii regreta ca au ratat transferul lui Alex Chipciu Cum iti asterni asa dormi
ADVERTISEMENT

Turcii de la Gaziantep regretă că nu au insistat pentru transferul lui Alex Chipciu, ajuns în cele din urmă la CFR Cluj. Oficialii lui Gaziantep sunt extrem de impresionați de Alex Maxim și simt Alex Chipciu ar fi fost o achiziție de marcă, anunță antrenorul Marius Șumudică.

Turcii de la Gaziantep regretă că au ratat transferul lui Chipciu

Alex Chipciu a fost în negocieri avansate cu turcii de la Gaziantep în această iarnă. În cele din urmă, Chipciu a ales CFR Cluj, echipă care l-a convins după mai multe runde de discuții.

ADVERTISEMENT

„Mă simt destul de motivat, am fost şi emoţionat când am interacţionat cu jucătorii, echipa, staff-ul, sunt pregătit pentru meciurile pe care le vom avea de jucat.

Analizând toate ofertele pe care le-am avut, CFR a atins toate punctele care m-au interesat pe mine, în principal familia, pentru că mi-era greu să plec foarte departe cu familia, având patru fete”,  explica Alex Chipciu alegerea făcută.

ADVERTISEMENT

Pe Chipciu l-au ratat, însă l-au transferat pe Alex Maxim

Cu toate că l-au ratat pe Chipciu, turcii au reușit să-l transfere pe Alex Maxim. Fotbalistul a convins încă de la debutul său, reușind să înscrie două goluri în partida câștigată de Gaziantep cu Sivasspor, scor 5-1.

Antrenorul Marius Șumudică a încercat să-i convingă pe șefii de la Gaziantep că Alex Chipciu poate fi un transfer important, însă a fost ignorat. Acum, Șumudică recunoaște că cei de la Gaziantep regretă decizia, însă e tardiv.

ADVERTISEMENT

„Regretă, dar nu mai contează acum. Vom vedea ce se va întâmpla, eu am încercat să-l aduc pe Chipciu când era liber, el a ales Clujul. Cum îți așterni, așa dormi”, a mărturisit antrenorul pentru Telekom Sport.

Chipciu nu e pregătit fizic, Dan Petrescu are răbdare

Alexandru Chipciu a ales Clujul, în detrimentul celor de la Gaziantep, însă nu este pregătit din punct de vedere fizic. Drept dovadă, nu a prins lotul până în acest moment pentru meciurile de Casa Pariurilor Liga 1, dar nici lotul pentru Europa League.

ADVERTISEMENT

„Chipciu e în urmă cu pregătirea fizică”, a mărturisit și antrenorul Dan Petrescu. În Gruia, entuziasmul lipsește atunci când se vorbește de Chipciu, lucru care i-ar putea face pe cei de la Gaziantep să uite în scurt timp de ratarea acestui transfer.

  • 800.000 de euro e cota de piață a lui Alex Chipciu
  • 2 milioane de euro e cota de piață a lui Alex Maxim
ADVERTISEMENT