Fotbal intern

Turism și fotbal cu DDB. Fanii „câinilor”, oferte pentru deplasarea la amicalul cu Dinamo Kiev

14.03.2021 | 15:42
Turism si fotbal cu DDB Fanii cainilor oferte pentru deplasarea la amicalul cu Dinamo Kiev
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu și Dinamo Kiev s-au ocupat de organizarea unui amical între echipa din Ucraina și „câinii roșii”, iar fanii din programul DDB vor să profite la maximum de oportunitățile financiare ivite.

Nu doar că vor vinde bilete virtuale pentru partida disputată pe stadionul Olimpic, ci suporterii acționari le oferă șansa altor fani ai alb-roșiilor să meargă la meci, pe stadion.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că stadioanele din România sunt închise de mai bine de un an, posibilitatea de a asista pe viu la un meci al echipei favorite, mai ales contra unui nume important al fotbalului european, ar putea fi una foarte atractivă pentru „câini”.

Turism și fotbal cu DDB. Pachete turistice în valoare de 500 și 1.000 de euro

Dinamoviștii fac totul pentru a găsi fondurile necesare pentru obținerea licenței. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fostul inamic public numărul 1 al suporterilor, Nicolae Badea, ajută din punct de vedere administrativ, însă cei din DDB încă se gândesc și la problemele financiare pe care clubul nu a reușit să le rezolve deocamdată.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, ei vor să profite la maximum de amicalul pe care Dinamo îl va disputa cu echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, în data de 17 martie. Partida va avea loc pe stadionul Olimpic, din Kiev, iar accesul spectatorilor va fi permis în număr limitat. „Câinii” au reușit să obțină 140 de bilete pentru fanii din România!

Cei care doresc să meargă la Kiev, au oportunitatea de a opta pentru un pachet de bază, ce costă 500 de euro. Acesta include zborul dus-întors, două nopți de cazare la hotel, biletul la meci, dar și o sesiune foto cu jucătorii. Pachetul de 1.000 de euro permite și accesul la un dineu oficial la care va lua parte și Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

„VINO CU ECHIPA LA MECIUL SALVĂRII! 

Am rezervat un charter cu care se vor deplasa jucătorii, staff-ul tehnic și 140 de suporteri care vor vedea meciul de pe stadion, vor vizita frumoasa capitală a Ucrainei și vor putea participa la un dineu oficial cu Mircea Lucescu. Plecarea va avea loc vineri, 26 martie, ora 10.00 (ora 08.00 – întalnirea la Aeroprt Otopeni) Întoarcerea va fi duminică, 28 martie, ora 17.00 (ora 15.00 întalnirea la Aeroport din Kiev) 

Dacă dorești să participi, trebuie să știi că facem acest lucru pentru a strânge alți bani pentru SALVAREA CLUBULUI. Prețurile acoperă costul deplasării, dar o bună parte din bani vor fi folosiți pentru obținerea licenței. Iată cele două variante de preț: 

ADVERTISEMENT

Pachet Suporter DDB – 500 euro, include – zbor charter cu echipa, dus-intors; – 2 nopti cazare la hotel de 4*, in camera twin, cu mic dejun inclus; – sesiune foto oficială cu jucătorii; – bilet meci; – transferuri cu autocarul.

Pachet Elite DDB – 1.000 euro, include – zbor charter cu echipa, dus intors; – 2 nopti cazare la hotel de 5*, în cameră single, cu mic dejun inclus; (vom reveni cu detalii despre hotel) – Dineu oficial cu Mircea Lucescu; – sesiune foto oficială cu jucătorii și cu Mircea Lucescu; – bilet meci; – transferuri cu autocarul”, se arată în comunicatul emis de DDB.

Ce se întâmplă cu restricțiile. Fanii au nevoie de teste COVID-19!

Chiar dacă Ucraina nu impune carantină celor care vin din România, fanii dinamoviști care vor face deplasarea la Kiev vor fi nevoiți să prezinte un certificat prin care să ateste că au fost testați negativ la COVID-19 cu cel mult 48 de ore înainte de îmbarcare. De asemenea, DDB a anunțat că toate încasările vor fi folosite pentru rezolvarea problemei licenței.

„Plata se face în contul Asociației PCH. La detalii plată scrieți ”Donație KIEV” La îmbarcare, fiecare pasager trebuie să prezinte un test covid negativ efectuat cu maxim 48 de ore înainte de îmbarcare. Ar fi o bucurie pentru noi să te cunoaștem personal cu ocazia acestei deplasări. După cum vezi, căutăm toate căile posibile pentru a rezolva problema licenței. Ne-am fi dorit să putem merge cu toți suporterii în această deplasare, dar numărul de locuri este limitat”, au completat suporterii-acționari.

ADVERTISEMENT