News

Turist român, dezamăgit de condițiile din Grecia. ”Pozele spun totul, aşa ceva nu prea vezi în România”

Frustrare pentru un turist român aflat în Grecia. Acesta a fost dezamăgit de condițiile întâlnite la hotel.
07.08.2021 | 16:27
Turist roman dezamagit de conditiile din Grecia Pozele spun totul asa ceva nu prea vezi in Romania
Medic român, dezamăgit de vacanța în Grecia. „Ne-am trezit înghesuiţi în picioare, ca în trenurile de la indieni”. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un turist român a fost revoltat de condiţiile întâlnite în Creta. Acesta și-a vărsat frustrarea pe internet, postând a o serie de fotografii pe un grup de Facebook.

Turistul a fost nemulțumit de plaja din fața hotelului său. Bărbatul a ales să-și facă vacanţa la Malia, în Creta, la unul dintre hotelurile foarte bine cotate.

ADVERTISEMENT

Spre surprinderea lui, totul nu a fost ca-n povești. Bărbatul a prezentat ”dovezile” pe grupul Forum Grecia.

Turist român, dezamăgit de vacanța din Grecia. ”Plajă mizerabilă în fața hotelului (…), ruşine!”

”Plajă mizerabila în fata hotelului (…), ruşine!”, a scris el. Autorul postării a afirmat că plaja arată în acest fel de câteva zile şi că nimeni nu a curăţat-o în acest timp, deşi este vorba de un hotel din Grecia cu servicii all inclusive, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT

Reacţiile nu au întârziat să apară printre membrii grupului Forum Grecia. Unele persoane au avut păreri la unison cu cel care postase inițial.

”Pozele spun totul, aşa ceva nu prea vezi în România”, a scris un internaut.

Foto: adevărul

”Atâta reclamă directa sau indirecta pentru Grecia si Bulgaria. Banii romanilor se duc la ei. La ei o considerati plaja bio,ale noastre sunt hulite. Stiuuu,e mult loc de mai bine la noi ,dar si ei au metehnele lor,neajunsurile lor! Sa ne iubim mai mult tara.

ADVERTISEMENT

Ei nici nu cumpara din market, ca sa nu faca bani pentru altii, sau nu se catadicsesc sa traduca numele produselor in magazin spre.a fi intelese( macar intr o limba de circulatie int) iar noi,romanii, ne inghesuim sa le ducem “euroii” in conditiile in care,se pare ca nu ne mai acorda atentia si respectul de altadata.(e o parere!)”, a comentat o altă persoană.

Turist român, dezamăgit de condițiile din Grecia. O persoană a considerat postarea inițială o exagerare

„Hai sa fim serioşi, am fost doi ani cazata la acest hotel ( este de 4*) şi nu am ce sa reproşez. Şi da, in primul an am avut parte de 2 zile de valuri uriaşe care au curăţat tot de pe plaja. Dar după ce vremea si marea s-au liniştit totul a fost curăţat.

ADVERTISEMENT

Şi dacă va deranjează, puteţi anunţa la receptie si va asigur ca sunt foarte receptivi. Noi, cei care va citim nemulţumirile nu va putem ajuta.

Iar cunoscătorii concediilor pe tărâm grecesc nu vor lua in considerare aceste “inconveniente” ale plajei deoarece natura si forţa ei ne depăşesc”, a răspuns o altă persoană.

ADVERTISEMENT