Life

Turistă din Franța, uimită de aglomerația din Capitală: „Prea multă lume”. Ce i-au răspuns bucureștenii

Turistă din Franța, uimită de aglomerația din Capitală. Femeia s-a plâns că sunt prea mulți oameni înghesuiți într-un autobuz.
05.12.2022 | 11:03
Turista din Franta uimita de aglomeratia din Capitala Prea multa lume Ce iau raspuns bucurestenii
Turistă din Franța, uimită de aglomerația din Capitală. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

O turistă din Franța a rămas uimită de aglomerația din Capitală. Aceasta s-a simțit sufocată de toți oamenii care călătoresc cu autobuzul.

Turistă din Franța, uimită de aglomerația din Capitală

Turista a povestit totul pe rețelele de socializare, unde s-a plâns că este „prea multă lume” în autobuzul 178 cu care călătorea.

ADVERTISEMENT

De altfel, internauții au fost de acord cu ce a spus turista și au spus la rândul lor că ruta autobuzului 178 este extrem de aglomerată, dar și că acesta nu este un caz singular, pentru că de multe ori transportul public este depășit.

„Confirm. Eu mă plâng zilnic de 178 și de cât e de aglomerat!”, a scris un bucureștean.

Femeia a publicat o imagine din autobuzul aglomerat pe rețelele de socializare, fiind surprinsă că este atât de plin.

ADVERTISEMENT

Bucureștenii i-au răspuns și ei imediat, dar nu toți au fost la fel de încântați de postarea frațuzoaicei care a venit în vizită la noi în țară.

Unii oameni au spus că anumiți călători nici nu plătesc biletul la STB și ar fi foarte gol dacă ar fi un control al acestora.

ADVERTISEMENT

„Să apară controlorii, să vezi atunci ce gol umblă autobuzul”, a spus cineva.

Bucureștenii, nemulțumiți de atitudinea turistei. Au sfătuit-o să meargă pe jos

Un alt bucureștean s-a arătat nemulțumit de atitudinea turistei franceze și a spus că ar fi trebuit să meargă pe jos dacă nu îi place aglomerația.

„Și dacă sunt prea mulți ce este de făcut??? De ce nu mergeți pe jos dacă e aglomerat”, i-a scris  un bucureștean turistei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, un alt călător a criticat-o pe femeie și a spus că dacă ar vrea să existe un autobuz pentru fiecare călător în parte, trebuie să afle că acest lucru nu se poate!

„Ce ați vrea, autobuzul și călătorul?”, a mai spus un bucureștean.

De asemenea, alte comentarii ale bucureștenilor arătau că asemenea probleme cu transportul în comun există peste tot, și în alte autobuze de la noi din țară, dar și în ale orașe ale lumii.

ADVERTISEMENT