News

Turiștii români au ajuns să se certe în vacanțele din Grecia. Motivele sunt incredibile: “Vin în concediu, nu vreau să fiu deranjată”

Apar conflicte între turiștii români aflați în vacanță în Grecia. Motivele sunt incredibile. Ce a deranjat-o de curând pe o doamnă?
04.07.2024 | 14:12
Turistii romani au ajuns sa se certe in vacantele din Grecia Motivele sunt incredibile Vin in concediu nu vreau sa fiu deranjata
De ce se ceartă românii în Grecia. Sursa foto: Travel Planner
ADVERTISEMENT

Grecia este în continuare favorita românilor atunci când vine vorba de vacanțele de vară. Aflați în concedii, mulți dintre ei se întâlnesc pe plajele din statul elen și încep să se certe. Ce a deranjat-o de curând pe o doamnă?

De ce se ceartă românii în vacanțele din Grecia

Conform cifrelor oficiale, peste un milion de români aleg în fiecare an Grecia ca destinație de vacanță de vară. Sunt atrași mai mult de peisajele din insulele elene și de costurile mai mici, spre deosebire de litoralul românesc sau peisajele montane.

ADVERTISEMENT

La cât de mulți am ajuns să fim în sezonul estival în Grecia, este inevitabil ca românii să nu se întâlnească între ei. Tot inevitabile sunt și conflictele. ”Consider intruziv acest gest”, a scris de curând o doamnă, pe un grup de facebook destinat românilor plecați în statul elen.

La ce s-a referit aceasta? A fost deranjată de drona unui român aflat pe aceeași plajă cu ea, din cauză că dispozitivul se apropia prea mult, nu i se respecta intimitatea. Femeia se întreabă dacă este în primul rând legală fapta bărbatului.

ADVERTISEMENT

”Este legal în Grecia sa fii filmat cu drona pe plaja, în apă? Consider intruziv acest gest. Iar dacă românul care filma mai devreme, nu spun unde că știe el mai bine, dar dacă vede acest mesaj îl rugăm să înceteze. Mulțumim”, este postarea unei românce. Valurile de reacții nu au întârziat să apară, potrivit Adevărul.

Reacții pro și contra femeii

Văzând că unii români au ironizat-o, precizându-i că nu era o ilegalitate la mijloc fiind spațiu public, femeia s-a supărat și mai mult. A subliniat că este în concendiu, își dorește să se relaxeze, nu să fie deranjată de asemenea gesturi.

ADVERTISEMENT

”Este spațiu public, asta înseamnă că trebuie să-mi bage drona în ochi? Doar că îi e lene să-și supravegheze copilul/ copiii mai de aproape? Vin în concediu, nu vreau să fiu deranjată de astfel de gesturi. Nu văd ce este greșit”, a mai adăugat femeia.

Unii români au sfătuit-o pe doamnă să-i strice drona bărbatului. Dă cu apa pe ea dacă e așa aproape. Ups! De la val”, apare într-un comentariu. ”Nu mi se pare ok să mă filmeze cineva (sau pe familia mea) indiferent că e cu drona sau altceva”, a mai notat o altă doamnă.

ADVERTISEMENT

”Atunci nu ieșim în spațiul public”, i-a răspuns româncei și administratorul grupului. ”Totuși, trebuie o limită de bun-simț! Dacă nu ar fi, mi-ar filma și portofelul”, a fost un alt răspuns la postare.

ADVERTISEMENT