Turneu uluitor în România? FCSB + alte 3 forţe din fotbalul european

Eduard Popa   
in Stiri sportive
20/03/2018, 23:48
Turneu uluitor în România? FCSB + alte 3 forţe din fotbalul european

Thieses spune că  este gata să organizeze în România un patrulater la care să participe Real Madrid, Borussia Dortmund şi Liverpool, în timp ce gazdele competiţiei ar fi FCSB. Nu ar fi pentru prima oară când Thiess aduce un nume mare la Bucureşti. El a organizat amicalul de acum aproape 6 ani dintre Dinamo şi Barcelona, câştigat de catalani cu 2-0. 

Omul de afaceri este însă dezamăgit de cât de greu merg lucrurile, în special din tabăra românească. Thiess este gata chiar să renunţe la Steaua din cauza pretenţiilor exagerate.

Thiess: „A fost mai uşor să semnăm cu Real Madrid decât cu Steaua”

“Există acest proiect de doi ani. Problema a fost Steaua, nu ne mai bazăm pe o echipă din România.  Facem un patrulater fără o echipă românească. A fost mai uşor să semnăm cu Real Madrid decât cu Steaua. Este o preocupare serioasă în ultima lună şi jumătate. Rămâne în picioare planul”, a spus Adrian Thiess la TV Digi Sport. 

Ştirea MOMENTULUI

Tragere la sorţi Cupa României. Cu cine joacă FCSB, CFR Cluj şi Dinamo în 16-imi. Tabloul complet

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×