ADVERTISEMENT
Cele mai citite

TURNEUL CAMPIONILOR. Federer, aproape calificat în semifinale! Elveţianul s-a distrat cu Nishikori

TURNEUL CAMPIONILOR. Roger Federer a reuşit să cîştige şi al doilea meci de la Turneul Campionilor, cu japonezul Kei Nishikori, scor 6-3, 6-2....
Autor: Adrian Căpriţă | 11.11.2014 | 17:42
TURNEUL CAMPIONILOR. Federer, aproape calificat în semifinale! Elveţianul s-a distrat cu Nishikori

TURNEUL CAMPIONILOR. Roger Federer a reuşit să cîştige şi al doilea meci de la Turneul Campionilor, cu japonezul Kei Nishikori, scor 6-3, 6-2.

ADVERTISEMENT

TURNEUL CAMPIONILOR. Elveţianul a demonstrat că trece printr-o formă excelentă, acesta reuşind să domine partide de la un capăt la altul. Japonezul nu a reuşit nici un break, în timp ce Roger a cîştigat pe serviciul adversarului de trei ori. În primul meci din grupă, Federer l-a bătut pe Raonic tot în două seturi. Elveţianul are asigurată prezenţa în semifinale din această seară dacă duelul dintre Raonic şi Murray are trei seturi.

TURNEUL CAMPIONILOR. În urma acestei victorii, Roger Federer a reuşit să îşi asigure în mare parte calificarea în semifinalele competiţiei, şansele să piardă prezenţa în penultimul act fiind minime. În ultima partidă Federer îl va întîlni pe Andy Murray şi Nishikori pe Raonic. Partida dintre Andy Murray şi Milos Raonic se va disputa în această seară, începînd cu ora 22:00.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!