Sporturi

Turneul Master Series de la Roma s-ar putea juca în toamnă! Anunțul făcut de președintele Federației Italiene de Tenis

10.04.2020 | 14:29
Turneul Master Series de la Roma sar putea juca in toamna Anuntul facut de presedintele Federatiei Italiene de Tenis
ADVERTISEMENT

Angelo Bianghi, președintele Federației Italiene de Tenis, a anunțat că sunt șanse mari ca turneul de masters de la Roma să se desfășoare în toamnă, mai exact în luna septembrie sau octombrie din 2020.

Turneul de Master Series de la Roma se poate juca în toamnă

Angelo Binaghi, președintele Federației Italiene de Tenis, a anunțat că turneul de Master Series de la Roma se poate desfășura între lunile septembrie și octombrie.

ADVERTISEMENT

„Sunt șanse bune ca turneul de Master Series de la Roma să se joace în septembrie sau octombrie. Suntem în contact cu instituțiile internaționale, în particular cu ATP, care are un CEO italian.

Ne dorim ca acest turneu să se țină și în acest an, în ciuda pandemiei care a afectat planeta”, a declarat Angelo Binaghi.

ADVERTISEMENT

„Norocul tenisului că nu e colectiv”

Angelo Binaghi a declarat că norocul tenisului este că nu e un sport colectiv, motiv pentru care există mai puține contacte decât în alte sporturi.

Norocul tenisului este că nu e un sport colectiv, ceea ce înseamnă că nu vor exista contacte directe, ceea ce mai înseamnă că odată ce ieșim din starea de urgență să putem începe organizarea turneului.

ADVERTISEMENT

Nu pot să dau o dată exactă, dar vrem să îl organizăm înainte sau după Roland Garros. Este o idee să se joace și în lunile noiembrie sau decembrie, dar prioritatea noastră e pentru lunile septembrie și octombrie”, a mai spus Angelo Binaghi.

Inițial, turneul de Master Series de la Roma trebuia să se desfășoare între 4 și 17 mai, dar din cauz epidemiei de coronavirus care a lovit întreaga lume, inclusiv Italia, cea mai afectată țară din Europa, organizatorii au fost nevoiți să amâne competiția.

ADVERTISEMENT
  • 60 de ani a împlinit Angelo Binaghi pe 5 iulie