ADVERTISEMENT
Hotnews

Turnul Eiffel, ÎNCHIS din cauza unui protest al angajaţilor împotriva hoţilor de buzunare

Turnul Eiffel a fost închis publicului vineri dimineaţă ca urmare a unui protest al salariaţilor acestui monument emblematic al capitalei franceze, care au refuzat să muncească din cauza unei...
Autor: Ionuţ Cataramă | 23.05.2015 | 10:10
Turnul Eiffel, ÎNCHIS din cauza unui protest al angajaţilor împotriva hoţilor de buzunare

Turnul Eiffel a fost închis publicului vineri dimineaţă ca urmare a unui protest al salariaţilor acestui monument emblematic al capitalei franceze, care au refuzat să muncească din cauza unei recrudescenţe a activităţii hoţilor de buzunare şi ameninţărilor acestora, relatează AFP.

ADVERTISEMENT

Majoritatea salariaţilor şi-au manifestat dreptul de a nu-şi începe activitatea din cauza unei “recrudescenţe a acţiunilor hoţilor de buzunare pe Turnul Eiffel şi în urma mai multor agresiuni şi ameninţări ale acestora”, se arată într-un comunicat.

Turnul Eiffel “nu a putut să-şi deschidă porţile pentru public” la orele 09.30 a confirmat Societatea de exploatare a Turnului Eiffel (SETE), care administrează monumentul. Circa 40 de salariaţi, aproape întreg efectivul destinat primirii turiştilor vineri dimineaţa, au decis să-şi exercite dreptul de a nu-şi începe activitatea.

ADVERTISEMENT

Hoţii de buzunare urcă în grupuri de câte 4-5 persoane. Uneori pot fi chiar 30 de indivizi urcaţi pe monument iar de multe ori ajung să se bată între ei, a povestit un salariat.

Un altul a declarat că a fost ameninţat de un astfel de individ căruia i-a cerut să lase turiştii în pace şi să coboare din turn. “Dacă nu ne laşi să ne facem treaba, vei avea probleme”, l-ar fi ameninţat individul.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.agerpres.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!