ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Turris Turnu Măgurele l-a dat afară pe Erik Lincar! Comunicatul oficial al formației din Liga 2

Autor: Razvan Iova - Craiova | 07.11.2020 | 21:44
Turris Turnu Măgurele l-a dat afară pe Erik Lincar! Comunicatul oficial al formației din Liga 2
Turris Turnu Măgurele l-a dat afară pe Erik Lincar! Comunicatul oficial al formației din Liga 2

Turris Turnu Măgurele l-a dat afară pe Erik Lincar! Formația din eșalonul secund a postat un comunicat oficial în care anunță despărțirea de antrenor.

ADVERTISEMENT

Teleormănenii remizaseră alb în partida cu Csikszereda Miercurea Ciuc, iar oficialii lui Turris au decis că cea mai bună variantă este întreruperea colaborării cu Lincar.

Acesta lasă formația pe locul nouă, cu 16 puncte acumulate în cele 9 jocuri disputate în actualul sezon al Ligii 2.

Turris Turnu Măgurele l-a dat afară pe Erik Lincar! Comunicatul formației din Liga 2

Turris-Oltul Turnu Măgurele a anunțat în cursul zilei de sâmbătă că Erik Lincar nu va mai fi antrenorul echipei: „Conducerea AFC Turris Oltul Turnu Măgurele dorește, pe această cale, să îi mulțumească lui Erik Lincar pentru munca depusă în cadrul clubului nostru, el fiind parte implicată a performanțelor pe care le-am realizat în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a dovedit a fi un antrenor foarte bun, un profesionist desăvârșit, care a muncit și s-a dedicat culorilor clubului. Considerăm însă că a venit momentul ca drumurile noastre să se despartă, deoarece politica și filosofia AFC Turris Oltul Turnu Măgurele nu mai concordă în totalitate cu ideile și planurile de viitor ale lui Erik Lincar.

AFC Turris Oltul Turnu Măgurele va continua pe drumul început, dincolo de performanțele sportive noi punând accent pe comportament, educație, dezvoltare personală, performanță, responsabilitate socială si cel mai important comunicare,” se arată în comunicatul oficial postat pe pagina oficială de facebook FC Turris Turnu Măgurele, sâmbătă, 7 noiembrie 2020.

I-a condus pe cei de la Turris aproape de o promovare istorică în Liga 1

Județul Teleorman nu a avut niciodată o formație în primul eșalon al României, însă situația s-ar fi putut schimba în actuala stagiune. Totuși, Turnu Măgurele a ratat o promovare istorică în mod dramatic. În sezonul trecut, în „Regie”, Rapid a egalat-o pe Turris în minutul 90+6 dintr-o lovitură liberă, astfel că trupa antrenată de Erik Lincar a rămas în Liga 2.

Relațiile nu erau cele mai bune între antrenor și conducere. Ba mai mult, conform surselor FANATIK, Lincar ar fi părăsit foarte repede arena după jocul cu Miercurea Ciuc și nu a vorbit cu nimeni, iar atmosfera din vestiar nu era cea mai bună.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani este la cel de-al doilea mandat pe banca tehnică a teleormănenilor după cel dintre septembrie 2018 și septembrie 2019.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!