ADVERTISEMENT
News

TURUL FRANŢEI / A APUS vremea lui Cavendish? “Trenul” Greipel a SPULBERAT concurenţa în finalul de la Amiens

Etapa a 5-a din Turul Franţei era una plată ca în palmă, pe calapodul sprinterilor din pluton, care nu au aşa de multe şanse în acest an, spre deosebire de alte ediţii. Mark Cavendish vroia...
Autor: Marian Popovici | 08.07.2015 | 19:37

Etapa a 5-a din Turul Franţei era una plată ca în palmă, pe calapodul sprinterilor din pluton, care nu au aşa de multe şanse în acest an, spre deosebire de alte ediţii. Mark Cavendish vroia să îşi ia revanşa după eşecul usturător din etapa a doua, însă lucrurile nu au stat aşa. 

ADVERTISEMENT

Oamenii de general nu au avut nici o emoţie astăzi, chiar dacă ploaia a provocat cîteva căzături în pluton. Cu toate atacurile ucise încă din start de pluton, totul s-a decis la sprint. Cavendish a fost splendid poziţionat de colegi, însă nici de această dată britanicul nu a putut să se impună.

Greipel a fost din nou prea puternic şi l-a spulberat pe Cavendish. Pe doi a încheiat Peter Sagan de la Tinkoff-Saxo, din nou foarte aproape de german, la fel ca şi în etapa încheiată la Zeeland.

ADVERTISEMENT

La general, Tony Martin rămîne lider, Chris Froome pe doi şi Tejay Van Garderen pe locul 3. Modificări în clasamentul general ar putea să se producă în weekend cînd vom avea şi primele etape cu finnish în căţărare.

Clasamentul etapei:

 cls etp

ADVERTISEMENT

Clasament general:

gene

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!