RUŞINE ISTORICĂ! Am ajuns ca VIETNAMEZII la fotbal!

Adrian Căpriţă   
în Stiri principale
26/04/2014, 00:03
RUŞINE ISTORICĂ! Am ajuns ca VIETNAMEZII la fotbal! GALERIE FOTO

Cel mai important eveniment al anului în fotbal, Campionatul Mondial din Brazilia, se va desfăşura în această vară, la startul acestuia fiind prezente cele mai puternice naţionale din lume.

Din păcate pentru noi, România nu este prezentă, aşa că ne vom delecta doar cu partidele altor ţări, în care sperăm să vedem spectacol pentru a uita că nu putem participa direct.

GSP anunţa zilele trecute însă că există posibilitatea ca nici măcar la televizor să nu putem vedea meciurile din Brazilia, după ce TVR a întîrziat cu plata pentru drepturile tv. Conform sursei citate, EBU, deţinătoarea drepturilor, a solicitat celor de la televiziunea naţională toate cele 9 milioane de euro.

cameraman-stadion

Mai e o ţară în situaţia noastră

Situaţia ar fi amuzantă dacă n-ar fi penibilă, mai ales că aceleaşi probleme le mai are şi Vietman, fapt care ne pune într-o lumină foarte proastă, fiind în aceeaşi postură cu o ţară care nu contează în fotbalul mondial.

În Vietnam toate canalele au refuzat să plătească preţul de 10 milioane de dolari, cît cerea MP&Silva, firma pe care FIFA a însărcinat-o să vîndă drepturile în această ţară.

Media vietnameză este revoltată pentru preţul cerut, de 10 ori mai mare decît pentru Mondialul din 2010, pentru drepturile căruia a fost nevoie să fie plătit un singur milion de dolari.

 

P: Pariază LIVE cu Unibet. Bonus de 150 ron la înregistrare! 

Închide ×