SCANDAL la finalul meciului! S-au luat la CEARTĂ!

Mircea Dominte   
în Stiri sportive
08/09/2014, 11:15
SCANDAL la finalul meciului! S-au luat la CEARTĂ!

Bucuria românilor provocată de victoria echipei naţionale în Grecia a fost umbrită totuşi de cîteva momente neplăcute pe care au fost nevoiţi să le îndure telespectatorii de la TVR. Postul naţional de televiziune, susţinut din bani publici, nu a transmis în timp util vreo declaraţie de-a lui Victor Piţurcă, în timp ce preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a refuzat să intre în direct la TVR!

Publicitate în timp ce Piţurcă vorbea!

Faptul că au achitat un milion de euro în schimbul drepturilor de transmisie a preliminariilor Euro 2016, pare a nu se justifica, avînd în vedere că banii publici par prost gestionaţi. Victoria cu Grecia a fost una dintre cele mai importante din ultimii ani obţinută de selecţionata lui Victor Piţurcă, dar aceasta nu a fost tratată aşa cum se cuvine. La finalul partidei, intervenţia exclusivă a selecţionerului la microfonul TVR nu a fost transmisă decît înregistrată, abia la o oră şi jumătate după terminarea partidei, fiindcă în timpul live-ului,  pe postul de televiziune era pauză publicitară! Mai mult, nici înregistrarea nu a fost transmisă integral, ci doar trunchiată, pe un interval de 40 de secunde din cauza unor probleme tehnice.

Burleanu a refuzat să intre în direct

Mai mult, serviciile proaste de care au beneficiat telespectatorii au fost accentuate şi de atitudinea preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu. Obligat prin contract să intre în direct la televiziunea română, acesta a refuzat cu desăvîrşire să onoreze clauza, avînd un schimb dur de replici cu reprezentanţii TVR, preşedintele FRF alegînd să dea declaraţii la ieşirea din stadion. Motivul pentru care oficialul a recurs la acest gest are legătură cu faptul că în studioul de la TVR invitat se afla Didi Prodan, fost angajat al FRF, care a fost dat afară de Răzvan Burleanu, motiv pentru care între cei doi s-a născut un conflict monstru care continuă cu orice ocazie. 

VICTOR PIŢURCĂ A PRIMIT VIZA DE ARABIA SAUDITĂ!!! PLEACĂ LA AL ITTIHAD!? VEZI AICI ULTIMELE DETALII!!!

“Burleanu s-a speriat, m-a văzut cum dădeam de pămînt cu Asprilia şi Batistuta”

Contactat de FANATIK.RO, Didi Prodan a avut o reacţie dură la adresa actualului preşedinte FRF, Răzvan Burleanu. “Nu a vrut să intre în direct pentru că nu are ce vorbi despre fotbal, nu se pricepe. Dacă subiectul ar fi fost traseismul politic, n-ar fi avut nicio problemă să vorbească, fiindcă el de acolo vine, din politică. Sau poate că s-a uitat la meciurile în care dădeam de pămînt cu Asprilla şi Batistuta şi i s-o fi făcut frică! Els e teme şi de umbra lui. Ferească Dumnezeu să ne întîlnim pe acelaşi trotuar! E o vorbă în Ardeal: <> Nu e ameninţare, doar să ştie. Şi să nu-şi permită să-mi rostească numele vreodată!”, a declarat Daniel Prodan pentru FANATIK.RO.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Închide ×