News

TVR e în război cu deputatul USR Emanuel Ungureanu. Politicianul acuză o șefă TVR de corupție, televiziunea iese la atac

04.08.2020 | 16:23
TVR e in razboi cu deputatul USR Emanuel Ungureanu Politicianul acuza o sefa TVR de coruptie televiziunea iese la atac
ADVERTISEMENT

Război total între deputatul USR Emanuel Ungureanu și Televiziunea Română, după ce politicianul a acuzat TVR de corupție.

În replică, Serviciul de Comunicare, Relații Publice și Protocol al TVR îl acuză pe Ungureanu că este „controlat”.

ADVERTISEMENT

Emanuel Ungureanu o acuzase pe șefa TVR, Doina Gradea, că vrea să „fure” 4.000 de metri pătrați de la TVR Cluj.

Război al declarațiilor între Emanuel Ungureanu și TVR 1

„Uriaşa afacere de corupţie pusă la cale de şefa TVR, Doina Gradea. Şefa Televiziunii Române, Doina Gradea, vrea să fure 4.000 de metri pătraţi de la TVR Cluj, teren aflat pe strada Meziad nr. 4, pentru a-I oferi la schimb pentru un teren de 300 metri pătraţi pe strada Dorobanţilor din Bucureşti”, a fost anunțul lui Ungureanu care a declanșat scandalul.

ADVERTISEMENT

Într-un comunicat de presă, TVR îl acuză pe Emanuel Ungureanu că depune nejustificat denunțuri la DNA, sub umbrela imunității oferite de postul de deputat.

Atragem atenţia asupra faptului că prin acuzele de corupţie invocate sunt incriminaţi, într-un mod grosolan şi total nejustificat, şi moştenitorii de drept, titulari ai acţiunilor administrative şi contencioase sus-menţionate, care urmăresc realizarea drepturilor prevăzute de lege şi cu respectarea acesteia. În considerarea acestora, SRTv va sesiza Parlamentul României cu privire la acţiunile/ declaraţiile domnului deputat USR Emanuel Ungureanu, în vederea dispunerii măsurilor legale.

ADVERTISEMENT

Reamintim că domnul deputat USR Emanuel Ungureanu, încă de la începutul mandatului său, s-a remarcat ca denunţător al unor personalităţi, în special din domeniul medical, făcând public acuze grosolane, prevalandu-se probabil de imunitatea parlamentară de care beneficiază. Astfel că astăzi, după 4 ani de denunţuri la DNA, avem o certitudine: nimeni nu a fost condamnat. În schimb, au fost ponegrite public de deputatul USR Emanuel Ungureanu cariere de decenii ale unor oameni consideraţi somităţi profesionale în medicină.

Acest comportament este iresponsabil, fiindcă declaraţiile sale, exact ca în cazul SRTv, nu sunt documentate ci sunt bazate pe opinii personale ale unor acoliţi. Declaraţiile sale, vădit tendenţioase, nu fac decât să genereze impresii eronate ale publicului”, au transmis cei de la TVR.

ADVERTISEMENT

Din punct de vedere legal, cei de la TVR au precizat că întregul scandal nu o implică pe șefa TVR, fiind un caz extrem de stufos și complicat, conform stiripesurse.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: