Cel mai tare mesaj din Bundesliga: "Dragă @Twitter. Mulţumim!"

twitter, caractere, bundesliga, multumiri, monchengladbach

Platforma Twitter a decis să mărească numărul de caractere dintr-un mesaj de la 140 la 280, iar acest lucru a fost sărbătorit într-un mod haios de un club din Bundesliga..

Gruparea Borussia Monchengladbach a postat un tweet pe pagina oficială în care a mulţumit companiei pentru decizia luată, deoarece de acum vor putea scrie numele întreg al formaţiei într-o postare. Şi alte cluburi europene au salutat această decizie.

”Dragă @Twitter. Mulţumim că ne-ai dat 280 de caractere. Numele clubului nostru poate fi în cele din urmă exprimat în toată gloria sa. Cu stimă, Borussia Verein für Leibesübungen 1900 Mönchengladbach e.V.”, se arată în tweet-ul postat de Borussia Monchengladbach.

Twitter a dublat numărul de caractere

Şi cluburile Manchester City, Celtic Glasgow, Schalke 04, FC Barcelona au salutat decizia Twitter de a dubla numărul de caractere pentru o postare. ”Avem 280 de caractere, dar noi avem nevoie doar de 5 pentru a exprima esenţa fotbalului: MESSI”, a postat FC Barcelona.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Twitter este o platformă de social media care permite utilizatorilor să trimită şi să citească mesaje scurte. Numărul utilizatorilor de Twitter nu se ştie exact, deoarece compania cu sediul la San Francisco (SUA) nu îl face public.

Citeste tot articolul »
viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775