Sport

Tyson Fury, reacție suburbană la adresa YouTuber-ului Jake Paul: „Cine dracu ești tu?

Tyson Fury s-a dezlănțuit la adresa fraților Jake Paul și Logan Paul, după ce youtuberii au ironizat faptul că fratele său vitreg a renunțat la lupta cu Jake din motive medicale.
09.12.2021 | 17:42
Tyson Fury reactie suburbana la adresa YouTuberului Jake Paul Cine dracu esti tu
ADVERTISEMENT

Tommy Fury, fratele vitreg al lui Tyson Fury, trebuia să fie protagonistul unuia dintre cele mai interesante meciuri de box ale finalului de an.

Pugilistul în vârstă de 22 de ani, care este și star de televiziune, trebuie să îl înfrunte pe 18 decembrie pe celebrul YouTuber Jake Paul.

ADVERTISEMENT

La fel ca fratele său, Tyson Fury, care e campion mondial la categoria grea, Tommy Fury este un sportiv de mare pespectivă, având deja șapte victorii, dintre care patru prin K.O., și nicio înfrângere.

Tyson Fury și Jake Paul, scandal cu înjurături: „Ești o fetiță”

Disputa dintre Tommy Fury și Jake Paul nu a mai avut loc deoarece primul s-a accidentat, fratele vitreg al lui „Gypsy King” suferind din cauza unei infecții provocate de o ruptură la coaste. Jake Paul va lupta acum într-orevanșă cu Tyron Woodley, cel pe care l-a învins în luna august.

ADVERTISEMENT

În urma contramandării meciului Jake Paul și Logan Paul l-au ironizat în termeni duri pe Tommy Fury.

„E oficial, Tommy Fury e cea mai ușoară femeie din lumea boxului. S-a retras, chipurile, din cauza unei probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Știa foarte bine ce urmează să se întâmple cu el în ring. Cred că e o păsărică. Eu am luptat și cu nasul rupt, și răcit, gata cu prostiile, așa e la box!

E oficial, s-a speriat! Presiunea și-a spus cuvântul”, s-a revoltat Jake Paul.

În apărarea lui Tommy Fury a sărit nimeni altul decât fratele vitreg al pugilistului, mult mai celebrul Tyson Fury. Campionul mondial i-a „distrus” din vorbe pe cei doi frați Paul.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu poți să te bați, nu te bați, care e problema? A pierdut o bursă, ce mare lucru. De parcă el trăia de pe urma acestui meci. E deja bogat.

Lupta cu Jake Paul ar fi fost de bun augur pentru el, dar nu s-a putut. O să lupte altădată. Nu are nevoie de Jake Paul pentru a își defini cariera.

Cine naiba e Jake Paul? Un YouTuber cu păr moale de care nimeni nu este interesat și pe care oricum îl urăște toată lumea. Jake Paul poate să meargă să o sugă. E o fetiță.

El și fratele său sunt două fetițe care stau ascunse în casă. Niciodată nu vor putea trăi în lumea în care trăiesc eu. Și dacă nu vă convine cum vorbesc, puteți să vă duceți dracului”, a răbufnit Tyson Fury.

ADVERTISEMENT