Sport

Tyson Fury, dezvăluiri despre momentul în care a decis să se retragă: ”Mă gândeam că pot să am leziuni cerebrale”

Tyson Fury este campionul mondial la categoria grea, însă britanicul a decis să se retragă după victoria din aprilie în fața conaționalului său Dillian Whyte.
10.07.2022 | 16:40
Tyson Fury dezvaluiri despre momentul in care a decis sa se retraga Ma gandeam ca pot sa am leziuni cerebrale
Tyson Fury este campionul mondial la categoria grea, însă britanicul a decis să se retragă după victoria din aprilie în fața conaționalului său Dillian Whyte. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Pe celebra arenă Wembley, cel supranumit ”The Gypsy King” l-a făcut KO pe adversarul său cu un upercut în runda a 6-a.

De ce a decis să se retragă Tyson Fury

Imediat după ce și-a păstrat titlul mondial, Tyson Fury a anunțat că se retrage din lumea boxului, motivând că i-a promis soției sale că va face acest lucru. Paris Futy a confirmat spusele pugilistului, dar a precizat că acesta s-ar mai întoarce în ring doar pentru o luptă de unificare a centurilor.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu este la prima retragere din carieră și multă lume crede că ”regele greilor” se va întoarce la prima propunere financiară consistentă, Fury a ținut să mai explice o dată că decizia este definitivă și a luat-o după a treia luptă cu Deontay Wilder.

”L-am făcut knock out în runda a 11-a, dar nu a fost doar o plimbare prin parc și apoi să mergem la vestiare. Simțeam o greutate la ceafă și aveam umflături din cauza pumnilor.

ADVERTISEMENT

Nu știam dacă aveam leziuni cerebrale, nu știam ce se întâmplă cu mine. Mi-a fost foarte frică, pentru că aveam acele umflături uriașe la ceafă. Mă gândeam că pot să am leziuni cerebrale”, a declarat Fury, conform The Sun.

Ofertă uriașă pentru unificaream centurilor

”Suferisem o comoție și nu îmi aminteam nimic. Presupun că, atunci când ești pus la podea în acest fel, nu îți amintești prea multe.

ADVERTISEMENT

Mă gândeam: ‘Am fost pus la podea de 4 ori?’ De fapt, fusesem trimis la podea de două ori. M-am gândit: ‘Știi ceva? Cred că e mai bine să mă retrag’. Asta a fost după al treilea meci cu Wilder”, a mai spus campionul britanic.

La scurt timp după succesul cu Dillian Whyte promotorul Barry Hearn a afirmat că nu este convins de faptul că acesta este finalul carierei pentru Tyson Fury. El a vorbit de o ofertă gigant pentru un meci de unificare a centurilor.

ADVERTISEMENT

Campionul mondial al greilor, Tyson Fury, a oferit un moment șocant în Franța în luna mai. Refuzat de un taximetrist, din cauză că era într-o avansată stare de ebrietate, boxerul a lovit cu furie mașina.

ADVERTISEMENT