Sport

Tyson Fury, pregătit să revină în ring pentru o luptă cu Oleksandr Usyk: ”Scoateţi carnetul de cecuri”

Pugilistul britanic Tyson Fury a dezvăluit că este gata să revină în ring și să lupte cu Oleksandr Usyk pentru centurile la categoria grea. Însă doar pentru o sumă de bani pe măsură.
22.08.2022 | 10:18
Tyson Fury pregatit sa revina in ring pentru o lupta cu Oleksandr Usyk Scoateti carnetul de cecuri
Pugilistul britanic Tyson Fury a dezvăluit că este gata să revină în ring și să lupte cu Oleksandr Usyk pentru centurile la categoria grea. Însă doar pentru o sumă de bani pe măsură. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Ucraineanul l-a învins la puncte pe britanicul Anthony Joshua într-o luptă desfășurată la Jeddah, în Arabia Saudită, și și-a păstrat titlul de campion al greilor.

Oleksandr Usyk l-a făcut pe Tyson Fury să-și anunțe revenirea în box

La scurt timp după încheierea luptei cu Joshua, Oleksandr Usyk i-a aruncat mănușa lui Tyson Fury, despre care a spus că nu crede că s-a retras definitiv și așteaptă revenirea lui în ring pentru o luptă epică.

ADVERTISEMENT

”Sunt sigur că Fury nu e retras definitiv. Sunt convins că vrea să lupte cu mine. Vreau să lupt cu el. Dacă nu lupt cu Tyson Fury, nu voi lupta deloc!”, a fost provocarea lui Usyk.

Fury, care are termen până pe 26 august să confirme retragerea la WBC, este interesat de o partidă cu pugilistul ucrainean, însă se va întoarce în ring doar pentru o sumă de bani impresionantă.

ADVERTISEMENT

”Scoateţi carnetul de cecuri pentru că Gypsy King este aici pentru totdeauna!”, a scris Tyson Fury, pe contul de Instagram. În urmă cu ceva timp, promotorul Barry Hearn a afirmat că nu crede în retragerea britanicului și consideră că acesta se va întoarce dacă ar câștiga peste 100 de milioane de lire sterline.

A criticat lupta dintre Usyk și Joshua

Supranumit ”Gypsy King”, Tyson Fury s-a arătat dezamăgit de lupta dintre Oleksandr Usyk și Anthony Joshua și a oferit o declarație care a făcut deliciul fanilor săi.

ADVERTISEMENT

”Unul dintre cele mai proaste meciuri pentru titlul mondial al greilor pe care l-am văzut vreodată. I-aş distruge pe amândoi în aceeaşi seară”, a precizat Fury despre meciul celor doi de la Jeddah.

Imediat după ce și-a păstrat titlul mondial în aprilie, Tyson Fury a anunțat că se retrage din lumea boxului, motivând că i-a promis soției sale că va face acest lucru. Paris Fury a confirmat spusele pugilistului, dar a precizat că acesta s-ar mai întoarce în ring doar pentru o luptă de unificare a centurilor.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu este la prima retragere din carieră și multă lume crede că ”regele greilor” se va întoarce la prima propunere financiară consistentă, Fury a ținut să mai explice o dată că decizia este definitivă și a luat-o după a treia luptă cu Deontay Wilder.

ADVERTISEMENT