Sport

Tyson Fury râde de Manchester United: ”Şi-au luat bătaie mai rău decât Wilder în meciurile cu mine”. Video

Înfrângerea suferită de Manchester United în derby-ul orașului cu rivalii de la City l-a făcut pe Tyson Fury să-i ia peste picior pe jucători.
07.11.2021 | 07:52
Tyson Fury rade de Manchester United Siau luat bataie mai rau decat Wilder in meciurile cu mine Video
ADVERTISEMENT

Pugilistul, supranumit ”The Gypsy King”, e fan înfocat al ”diavolilor roșii”, el mergând la meciurile de pe Old Trafford ori de câte ori are ocazia.

Trupa lui Ole Gunnar Solskjar a pierdut, scor 0-2, în fața celor de la Manchester City, iar scaunul managerului norvegian se clatină serios.

ADVERTISEMENT

Manchester United, pusă la zid de Tyson Fury

A fost o nouă dezamăgire pentru fanii lui Manchester United, după umilința suferită nu cu mult timp în urmă în partida cu Liverpool, iar Tyson Fury nu a mai rezistat și a făcut glume pe seama lui Cristiano Ronaldo și a colegilor săi.

Pugilistul născut în Manchester consideră că principala problemă o reprezintă faptul că jucătorii și-au pierdut încrederea: ”După înfrângerea cu City este corect să spunem că United și-a luat bătaie mai rău decât Deontay Wilder în toate luptele sale împotriva mea.

ADVERTISEMENT

Ei sunt absolut distruși și cred că parțial se datorează faptului că jucătorii, fără să fiu lipsit de respect față de niciunul dintre ei, nu mi se pare că au săpat adânc în conștiința lor pentru a încerca să câștige aceste jocuri”, a declarat Fury pe rețelele de socializare.

Pugilistul se duce peste fotbaliști la antrenament

Campionul greilor, în vârstă de 33 de ani, își dorește să meargă la antrenamentele lui Manchester United pentru a sta de vorbă cu jucătorii și a le reda încrederea că pot câștiga partide importante în fața oricărui adversar.

ADVERTISEMENT

”Când m-am luptat cu Wilder și eram la podea – și cu orice alt adversar cu care m-am luptat vreodată – nu am crezut niciodată că voi pierde lupta. Întotdeauna am crezut că voi reveni și voi câștiga, asta se numește mentalitatea unui câștigător.

Și asta este ceva ce în ultimele jocuri voi, băieți, pur și simplu nu ați avut. Cred că eu și Patrice Evra vom veni la antrenament pentru a vă oferi o parte din încrederea de care aveți nevoie. Ne vedem cu toții în curând. Și fiți pregătiți”, a încheiat britanicul.

ADVERTISEMENT

Ronaldo, dezamăgitor în derby-uri

În urmă cu o lună, după ce a oferit spectacol în cel mai tare meci de box al anului și l-a făcut K.O. în runda a 11-a pe rivalul său, Deontay Wilder, Tyson Fury a anunțat că vrea să lupte în orașul natal și pe stadionul formației favorite.

Pugilistul este deranjat însă de faptul că portughezul Cristiano Ronaldo atentează la popularitatea de care se bucură în Manchester. Sunt extrem de fericit că Ronaldo s-a întors pe Old Trafford. Dar acest oraș este prea mic pentru amândoi! Dacă locuiam în Manchester, era o problemă… Dar stau în Morecambe, la distanță de o oră, așa că are noroc”, a glumit Fury.

De când s-a întors pe Old Trafford, după 12 ani în care a strălucit pentru Real Madrid și Juventus, Cristiano Ronaldo a fost salvatorul lui Manchester United în numeroase meciuri din Premier League și Champions League. Totuși, starul portughez de 36 de ani a avut evoluții sub așteptări în derby-urile cu marile rivale de la Liverpool și Manchester City, pierdute fără apel de echipa lui Ole Gunnar Solskjaer.

ADVERTISEMENT