Life

Tzancă Uraganu își mărește tariful pentru evenimente. Câți bani trebuie să ai ca să-ți cânte la o nuntă. ”Noi lăutarii de ce să nu ne scumpim”

Tzancă Uraganu ar putea avea un tarif mai mare la evenimente. Cântărețul vrea să devină și el mai scump.
10.09.2022 | 21:01
Tzanca Uraganu isi mareste tariful pentru evenimente Cati bani trebuie sa ai ca sati cante la o nunta Noi lautarii de ce sa nu ne scumpim
Tzanca Uraganu își mărește tariful pentru cântări. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Tzancă Uraganu vrea să ceară mai mulți bani la evenimentele unde este solicitat să cânte. Interpretul de manele consideră că și el trebuie să devină mai scump.

Tzancă Uraganu va cere mai mulți bani la nunți

Tzancă Uraganu a făcut anunțul pe rețelele de socializare, spre uimirea fanilor lui. El a subliniat faptul că au crescut prețurile peste tot.

ADVERTISEMENT

”Dacă s-au scumpit materialele de construcții, benzina, gazele… noi lăutarii de ce să nu ne scumpim?”, a spus Tzancă Uraganu, potrivit Spynews.

În prezent, solistul cere pentru un eveniment suma de 5.000 de euro. Având în vedere ceea ce a precizat pe rețelele de socializare, nu este exclus faptul ca suma să crească.

ADVERTISEMENT

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai în vogă cântăreți de manele, în prezent. Melodiile lui adună milioane de vizualizări și ocupă primele locuri în trending, pe youtube.

Care este numele real al lui Tzancă Uraganu

Numele lui real este Andrei Velcu. În cadrul unui podcast, artistul a dezvăluit cum a căpătat numele de Tzancă Uraganu.

ADVERTISEMENT

”Apropiații mă știu de Andrei Velcu și câteva persoane, pentru că așa sunt pe Facebook, de exemplu. Tzancă mi se spunea de când eram mic.

Tzancă  îmi spunea mama, nu știu ce film a văzut ea pe timpul acela de mi-a spus așa, iar Uraganu mi l-a pus Nicolae Guță, când am scos o melodie cu el.

ADVERTISEMENT

Am scos o piesă cu el în 2014 și m-a anunțat el: Din partea mea, Nicolae Guță, împreună cu Tzancă, Uraganul muzicii. Și așa a rămas și chiar îi mulțumesc pentru numele acesta”, a dezvăluit Andrei Velcu în podcastul lui Damian Drăghici.

În plan personal, artistul are o relație cu o tânără pe nume Mădălina Miu, care i-ar fi fost anterior amantă. Totodată, cântărețul este și tatăl unei fetițe, rezultată dintr-o poveste de dragoste cu fosta parteneră, pe nume Lambada.

ADVERTISEMENT