ADVERTISEMENT
Life

Tzancă Uraganu pregătește un ”hit despre vaccinări!” A acceptat propunerea venită de la Lucian Mîndruță

Autor: Cerasela Stafie | 23.04.2021 | 16:06
Tzancă Uraganu pregătește un ”hit despre vaccinări!” A acceptat propunerea venită de la Lucian Mîndruță
Tzancă Uraganu pregătește un ”hit despre vaccinări!” A acceptat propunerea venită de la Lucian Mîndruță Colaj: Fanatik

Tzancă Uraganu a acceptat propunerea venită de la Lucian Mîndruță. Artistul va lansa o melodie despre vaccinare, care se anunță a fi un mare hit.

ADVERTISEMENT

Cu câteva zile în urmă, jurnalistul a făcut un apel public pe Facebook. Acesta a apelat la simțul civic al lui Tzancă Uraganul, rugându-l să convingă cumva lumea să se vaccineze.

Lucian Mîndruță sublinia că sunt foarte multe locuri libere la vaccinare, iar autoritățile nu au pus la punct o campanie potrivită pentru a convinge oamenii să se imunizeze. Propunerea sa a fost acceptată de manelist.

ADVERTISEMENT

Tzancă Uraganu pregătește un ”hit despre vaccinări!” A acceptat propunerea venită de la Lucian Mîndruță

„În atenția dlui Tzancă Uraganu. Apel public: Bună ziua. Nu mă cunoașteti, nu vă cunosc, dar am reținut din trendingul de pe youtube că sunteți capabil să ajungeți la 1 milion de oameni în 24 de ore”, a scris Mîndruță pe Facebook.

Mesajul acestuia a fost unul foarte convingător: „Noi? Azi avem 100.000 de locuri libere la vaccinare. Autoritățile nu mai știu cum să le ocupe, n-au campanie, mai zic din când în când la televizor să ne vaccinăm, da’ fără vlagă. N-au mușchi la limba. Ce vreau să va rog: Nu vreți să va ocupați dvs, domnu’ Uraganu?”

ADVERTISEMENT

Jurnalistul a venit și cu sugestii: „nu e greu. Aveți autoritate, înțeleg că și dl. Selly vă ascultă. Faceți, dom’le o manea! Ceva simplu. Nu vreau să vă dau sugestii, da’ am început aici ceva:„Am seringă, am valoare, și nici mâna nu mă doare dacă-i moca vaccinarela la la la la la la….”

„Acum știu că puteți mai bine, da’ am zis să dau doar direcția. N-avem buget, nu lipim pe frunte nici măcar o sută de euro, dar luați-o ca pe o cerere onestă, serioasă, reală, către cetățeanul Tzancă. Ar fi un frumos gest civic. În fond, cred că și dvs vreți să înceapă nunțile mai devreme, nu? Mulțumesc, a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

Informația a ajuns rapid la urechile manelistului. Acesta a acceptat propunerea imediat. Mai mult, a anunțat și o colaborare cu Marius de la Focșani: „n-a vorbit rău domnul Lucian! Marius de la Focșani, eu zic să facem hit despre vaccinări.”

Lucian Mândruță a confirmat și el informația: „acum câteva zile făceam un apel la Tzancă Uraganu să compună o piesă pro-vaccinare. Mi-a răspuns că se apucă de lucru. Și i-am promis și eu că îi dau share din toate puterile (nu că ar avea nevoie). Acum aștept cu urechile ciulite.”

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!