Life

Tzancă Uraganu pregătește un ”hit despre vaccinări!” A acceptat propunerea venită de la Lucian Mîndruță

23.04.2021 | 16:06
Tzanca Uraganu pregateste un hit despre vaccinari A acceptat propunerea venita de la Lucian Mindruta
ADVERTISEMENT

Tzancă Uraganu a acceptat propunerea venită de la Lucian Mîndruță. Artistul va lansa o melodie despre vaccinare, care se anunță a fi un mare hit.

Cu câteva zile în urmă, jurnalistul a făcut un apel public pe Facebook. Acesta a apelat la simțul civic al lui Tzancă Uraganul, rugându-l să convingă cumva lumea să se vaccineze.

ADVERTISEMENT

Lucian Mîndruță sublinia că sunt foarte multe locuri libere la vaccinare, iar autoritățile nu au pus la punct o campanie potrivită pentru a convinge oamenii să se imunizeze. Propunerea sa a fost acceptată de manelist.

Tzancă Uraganu pregătește un ”hit despre vaccinări!” A acceptat propunerea venită de la Lucian Mîndruță

„În atenția dlui Tzancă Uraganu. Apel public: Bună ziua. Nu mă cunoașteti, nu vă cunosc, dar am reținut din trendingul de pe youtube că sunteți capabil să ajungeți la 1 milion de oameni în 24 de ore”, a scris Mîndruță pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Mesajul acestuia a fost unul foarte convingător: „Noi? Azi avem 100.000 de locuri libere la vaccinare. Autoritățile nu mai știu cum să le ocupe, n-au campanie, mai zic din când în când la televizor să ne vaccinăm, da’ fără vlagă. N-au mușchi la limba. Ce vreau să va rog: Nu vreți să va ocupați dvs, domnu’ Uraganu?”

Jurnalistul a venit și cu sugestii: „nu e greu. Aveți autoritate, înțeleg că și dl. Selly vă ascultă. Faceți, dom’le o manea! Ceva simplu. Nu vreau să vă dau sugestii, da’ am început aici ceva:„Am seringă, am valoare, și nici mâna nu mă doare dacă-i moca vaccinarela la la la la la la….”

ADVERTISEMENT

„Acum știu că puteți mai bine, da’ am zis să dau doar direcția. N-avem buget, nu lipim pe frunte nici măcar o sută de euro, dar luați-o ca pe o cerere onestă, serioasă, reală, către cetățeanul Tzancă. Ar fi un frumos gest civic. În fond, cred că și dvs vreți să înceapă nunțile mai devreme, nu? Mulțumesc, a adăugat acesta.

Informația a ajuns rapid la urechile manelistului. Acesta a acceptat propunerea imediat. Mai mult, a anunțat și o colaborare cu Marius de la Focșani: „n-a vorbit rău domnul Lucian! Marius de la Focșani, eu zic să facem hit despre vaccinări.”

ADVERTISEMENT

Lucian Mândruță a confirmat și el informația: „acum câteva zile făceam un apel la Tzancă Uraganu să compună o piesă pro-vaccinare. Mi-a răspuns că se apucă de lucru. Și i-am promis și eu că îi dau share din toate puterile (nu că ar avea nevoie). Acum aștept cu urechile ciulite.”

ADVERTISEMENT