Life

Tzancă Uraganu și-a deschis șhaormerie în Capitală și i-a servit gratis pe oameni. Îmbulzeală și coadă la localul artistului

Tzancă Uraganu și-a deschis șhaormerie în Capitală. Sute de oameni au stat la coadă pentru a fi serviți gratis de către artist.
04.12.2022 | 22:35
Tzanca Uraganu sia deschis shaormerie in Capitala si ia servit gratis pe oameni Imbulzeala si coada la localul artistului
Ce artisti l-au ajutat pe Tzanca Uraganu să ofere șaorma gratis oamenilor. Sursa foto: facebook, captură Observator, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tzancă Uraganu și-a deschis șhaormerie în Capitală, iar sute de oameni s-au adunat, auzind că interpretul de manele îi va servi gratis.

Tzancă Uraganu a oferit sute de șhaorma gratis bucureștenilor. Artistul și-a deschis un fast-food, la care s-a format coadă

Totul s-a întâmplat duminică, în sectorul 1 al Capitalei, în zona Piața Domenii. Anterior, solistul a făcut anunțul despre fast-food-ul său pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Ajuns și el la fața locului, Tzancă Uraganu a fost de-a dreptul uimit de câți bucureșteni au venit să primească mâncare gratis.

”Acum vă dau să mâncați. Aplaudați”, le spune artistul, într-o filmare, oamenilor prezenți.

ADVERTISEMENT

Tzancă Uraganu și-a propus să ofere în jur de 600-700 de șhaorma, iar pentru asta a avut și mâini de ajutor, precum Alex Velea sau Anda Adam. Artistul le-a și cântat fanilor.

”Dau gratis câteva site de shaorma. 600-700 câte se pot. Sunt foarte mulţi oameni. Au venit peste aşteptările mele.

ADVERTISEMENT

Le-am şi cântat. Am ieşit şi afară. Le dau şi shaorma, le fac toate plăcerile!”, a mai spus Tzancă Uraganu în mediul online.

Poliția a intervenit pentru a potoli mulțimea de oameni

La un moment dat, a apărut și poliția văzând mulțimea din fața localului. Oamenii legii au încercat să păstreze ordinea.

ADVERTISEMENT

Pe pagina de facebook a lui Tzancă Uraganu sunt mai multe filmulețe de la fast-food-ul său, iar comentariile internauților nu au întârziat să apară. Au fost și ei surprinși de cum s-au înghesuit românii pentru o șhaorma fără bani.

”Doamne, cata amărăciune este la noi in tara  nu stiu vouă, dar mie mi se pare foarte trist felul in care lumea se înghesuie pt o shaorma gratis”/ ”Ce înseamnă saracia din ROMÂNIA!!!”, sunt o parte dintre comentariile la postările interpretului.

Tzancă Uraganu nu ar dori să se oprească aici cu afacerea sa, ci ar dori să o extindă în toate marile orașe ale țării. În luna septembrie, un alt cântăreț a procedat asemeni manelistului.

Dorian Popa a deschis în această toamnă tot o șhaormerie, în Capitală, servind, la fel, gratis oamenii adunați la fața locului. Aproape 3.000 de șaorma ar fi dat artistul.

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de manele. Piesele sale ajung mereu în top și adună milioane de vizualizări, situație care-i aduce cântărețului mulțimi de bani în conturi.

ADVERTISEMENT