Life

Tzancă Uraganul, adevărul despre bătaia din Germania. De la ce a plecat scandalul

Tzancă Uraganul a dat cărțile pe față, după ce au apărut zvonuri că este în comă după ce ar fi fost bătut.
02.11.2021 | 23:49
Tzanca Uraganul adevarul despre bataia din Germania De la ce a plecat scandalul
Tzancă Uraganul, adevărul despre bătaia din Germania. De la ce a plecat scandalul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Manelistul a spus adevărul despre scandalul din Germania, unde a susținut recent un concert. Artistul a dezvăluit de la ce a plecat totul.

Cântărețul de muzică de petrecere susține că au fost trei indivizi care nu au fost mulțumiți de timpul pe care l-a prestat, aceștia dorindu-și să le cânte mai mult.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, Tzancă Uraganul spune că astfel de scandaluri sunt frecvente în mediul în care lucrează, subliniind că oamenii sunt adesea supărați după concerte.

Tzancă Uraganul, totul despre scandalul din Germania. Ce spune despre bătaia încasată

„Este adevărat că am avut niște discuții. Au sărit niște oameni la mine. Cred că niște țigani sârbi erau. Nu știu exact de la ce a pornit, probabil erau supărați că nu le-am cântat lor mai mult la un eveniment.

ADVERTISEMENT

Au existat niște înjurături, după care au așteptat să fiu singur afară și, într-adevăr au sărit la mine. A fost o bătaie de stradă, n-a murit nimeni dintr-o bătaie de stradă. 

S-au dat zvonuri prea multe cum că sunt mutilat, în stare gravă. Da, într-adevăr, au sărit trei inși la mine, mi-au dat cu spray, ca fetele, cred că aveau și poșete. M-au zgâriat, mi-au pus unghiile în față.

ADVERTISEMENT

Oamenii au tras de mine, au vrut să-mi dea cu rujul în cap, nu știu cu ce au vrut să-mi dea. Vreau să vă spun că așa se mai întâmplă, când suntem pe la discoteci”, a spus Tzancă Uraganul într-un live de pe Facebook, conform wowbiz.ro.

Tzancă Uraganul, despre scandalul din Germania: ”Sunt doar zvonuri”

Mai mult decât atât, vedeta spune că sunt foarte multe exagerări legat de bătaia primită, asta pentru că nu a fost desfigurat, așa cum se auzea, ci are numai câteva mici zgârieturi.

ADVERTISEMENT

„Păi când primești bătaie de la trei inși trebuie să ai dinții sparți, să ai tot spart. După cum vedeți, eu eram în picioare. Mi-am pus dinții din nou, ce să fac? Ce aveți, mă? Ați înnebunit cu zvonurile astea.

Mai terminați, nu știți cum să mai faceți like-uri și vizualizări? Ferească Dumnezeu! Nu mai poate omul să meargă undeva să cânte, că se scoate zvonuri despre el.

Terminați cu discuțiile astea proaste. Mi-am scos dinții, comă… ce aveți, mă? Sunt doar niște zvonuri proaste și asta tot”, a mai spus Tzancă Uraganul.

ADVERTISEMENT
Tags: