Life

Tzancă Uraganul și-a cumpărat o nouă mașină de lux. Bolidul manelistului a costat 220.000 de euro

Tzancă Uraganul și-a cumpărat o nouă mașină de lux de 220.000 de euro din Germania. Manelistul nu a stat pe gânduri și a decis să-și achiziționeze mașina visurilor lui.
29.06.2021 | 15:22
Tzanca Uraganul sia cumparat o noua masina de lux Bolidul manelistului a costat 220000 de euro
Tzancă Uraganul și-a cumpărat o nouă mașină de lux. Bolidul manelistului a costat 220.000 de euro. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Este cunoscut faptul că Tzancă Uraganul are o pasiune pentru mașinile costisitoare. Interpretul de manele nu a ezitat nici de data aceasta să-și cumpere un bolid de lux în valoare de 220.000 de euro.

Cântărețul și-a completat colecția de mașini luxoase cu un Ferrari comandat din Germania. Manelistul deține deja câteva autoturisme pentru care a scos din buzunar sute de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Tzancă Uraganul și-a cumpărat o nouă mașină de lux. Bolidul manelistului a costat 220.000 de euro

Tzancă Uraganul și-a dorit să mai bifeze un bolid de lux în colecția lui impresionantă de mașini. De data aceasta, cântărețul a ales un Ferrari 458 Italia Spider, unul dintre cele mai populare modele ale constructorului, scrie wowbiz.ro.

Mașina este decapotabilă și reprezintă o adevărată inovație în lumea tehnologiei. Bolidul are un motor de în V8 cu 562 cp, care atinge 100km/h în 3,4 secunde și ajunge la o viteză maximă de 340 km/h.

ADVERTISEMENT

Tzancă Uraganul nu s-a remarcat doar prin intermediul melodiilor pe care le lansează. Cântărețul este recunoscut pentru colecția lui impresionantă de mașini.

Interpretul de manele deține o colecție de autoturisme extrem de scumpe. Printre acestea se pot număra un Rolls Royce Wraith de 200.000 de euro și un Lamborghini Huracan de 250.000 de euro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, manelistul a mai deținut și un Lamborghini Aventador de 400.000 de euro, un BMW i8 de 130.000 de euro sau un Mercedes GLE de 70.000 de euro, potrivit sursei citate anterior.

Tzancă Uraganul, în vizorul ANAF

Pe numele real Andrei Velcu, Tzancă Uraganul a fost acuzat de mai multe ori că nu este atât de bogat pe cât arată în mediul online.

ADVERTISEMENT

În plus, au existat și acuzații conform cărora nu el ar fi proprietarul mașinilor scumpe pe care le conduce sau aceste sunt luate în leasing și apoi date înapoi.

Vilele și mașinile de lux pe care le postează în online au devenit și un motiv pentru a fi cercetat de ANAF, în 2017. La vremea respectivă, manelistul a înercat să se apere și a spus că „nu este atât de bogat pe cât se crede”.

„Nu ascund nimic, doar că nu sunt atât de bogat pe cât se crede. Sunt lăutar, nu știu ce vor de la mine. De cele mai multe ori, cânt de plăcere ori la prieteni, nu-i pot refuza.

Mi-au stabilit impozit pentru banii pe care eu nu-i câștig la nunți, mi-au zis că au dovezi din live-urile și filmulețele mele postate de diverși pe Facebook-ul meu. Am 26 de ani, de unde să strâng eu averi”, spunea Tzancă Uraganul la momentul respectiv.

Tzancă Uraganul este printre cei mai bine cotați maneliști din România. Tarifele lui pentru un eveniment ajung chiar și la 10.000 de euro, la fel ca Florin Salam sau Adrian Minune.

ADVERTISEMENT