Fotbal intern

U Cluj a luat un jucător de la Viitorul Constanţa! Atacantul a fost crescut de Hagi

11.07.2018 | 07:58
U Cluj a luat un jucator de la Viitorul Constanta Atacantul a fost crescut de Hagi

U Cluj a luat un jucător de la Viitorul Constanţa! După ce a promovat în Liga 2, clubul ardelean a transferat mai mulţi jucători, Cosmin Dur-Bozoancă, Carol Taub, Jevrem Kosnic, Tiberiu Căpuşă, Doru Dumitrescu, Kofi Twumasi, Marius Coman, Florin Burghele şi, acum, pe Cristian Gavra.

Mutarea a fost anunţată pe site-ul oficial al campioanei României din sezonul 2016 – 2017, după ce mai împrumutase şi alţi jucători la trupa pe care o antrenează Ioan Ovidiu Sabău. Atacantul în vârstă de 25 de ani a fost un produs al Academiei lui Gheorghe Hagi şi a mai fost împrumutat în urmă cu doi ani la Gaz Metan Mediaş.

U Cluj a luat un jucător de la Viitorul Constanţa

”FC Viitorul a ajuns la un acord cu formația Universitatea Cluj pentru transferul definitiv al jucătorului Cristian Gavra. În vârstă de 25 de ani, Cristian Gavra este un produs al Academiei Gheorghe Hagi. FC Viitorul îi mulțumeşte pentru evoluțiile în tricoul negru-albastru şi îi doreşte mult succes în continuare”, se arată în comunicatul Viitorului Constanţa.

U Cluj a luat un jucător de la Viitorul Constanţa, produs al Academiei lui Hagi
U Cluj a luat un jucător de la Viitorul Constanţa. Cristian Gavra, salutând galeria

Viitorul Constanţa a mai dat în această vară doi jucători importanţi. Cristi Ganea a plecat la Bilbao, iar Alexandru Cicâldău va evolua tot în Liga 1, dar la Universitatea Craiova.

200.000 de euro este cota de piaţă a lui Cristian Gavra