Carousel hot news

U Cluj, aproape de faliment. Un jucător nu renunţă la banii pe care îi are de primit

Problemele financiare de la U Cluj continuă. Oficialii ardeleni nu le-au achitat nici pînă în prezent jucătorilor primele pentru salvare de la retrogradare din sezonul trecut, astfel încît...
06.02.2014 | 17:32
U Cluj, aproape de faliment. Un jucător nu renunţă la banii pe care îi are de primit

Problemele financiare de la U Cluj continuă. Oficialii ardeleni nu le-au achitat nici pînă în prezent jucătorilor primele pentru salvare de la retrogradare din sezonul trecut, astfel încît fotbaliştii care au reuşit să păstreze clubul în primul eşalon îşi cer drepturile, anunţă ştiridesport.ro.

Pentru a nu risca desfiinţarea, clujenii, aflaţi deja în insolvenţă, trebuie să achite restanţele mai multor jucători, printre care Janos Szekely şi Bogdan Apostu, jucători care au semnat cu echipa atunci cînd U Cluj nu era în procedura premergătoare falimentului. Cei doi mijlocaşi au fost chemaţi de administratorul financiar, Marieta Anastasescu, pentru a negocia sumele pe care le au de primit, 10.000 de euro, însă aceştia încă nu au dat un răspuns.

Şepcile roşii întîmpină şi mai mari probleme cu un alt jucător. Alin Buleică, împrumutat anul trecut de la Pandurii, are de încasat 8.000 de euro, Vlad Munteanu i-a făcut deja o ofertă de 3.000 de euro pentru a stinge litigiul. Fotbalistul nu este dispus să fie remunerat cu o sumă mai mică decît cea stipulată şi este decis să recupereze prima de salvare prin intermediul instanţei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri