Sport

U Cluj – Chindia Târgoviște 2-0, în etapa 8 din play-out SuperLiga. „Șepcile roșii” câștigă la pas. Dâmbovițenii tremură pentru salvarea de la retrogradare

Universitatea Cluj se impune lejer, iar Chindia Târgoviște intră serios în hora retrogradării din SuperLiga.
13.05.2023 | 20:25
U Cluj  Chindia Targoviste 20 in etapa 8 din playout SuperLiga Sepcile rosii castiga la pas Dambovitenii tremura pentru salvarea de la retrogradare
U Cluj - Chindia Târgoviște LIVE stream în etapa 8 din play-out SuperLiga. Totul pentru punctele salvării. Foto: U Cluj Facebook
ADVERTISEMENT
13-05-2023
16:14

U Cluj - Chindia 2-0 (Remacle 35, Nistor 65)

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

Cum arată clasamentul 

Luptă pe viață și pe moarte la retrogradare în SuperLiga
Luptă pe viață și pe moarte la retrogradare în SuperLiga

Min.90+4: Final de meci. „Studenții” se salvează de la retrogradare, în timp ce Chindia depinde acum de jocul rezultatelor și poate fi depășite în clasament și de FC Argeș.

Min.65: GOOOL, UNIVERSITATEA CLUJ! Dan Nistor marchează pentru 2-o după o fază superbă cu Remacle.

Min.46: A început repriza a doua

Min.45: Pauză pe Cluj Arena.

Min.35: GOOOL, UNIVERSITATEA CLUJ! Remacle deschie scorul, iar dâmbovițenii sunt în pericol de retrogradare directă! 

Min. 1: A început partida.

U Cluj: Gorcea – Martic, Pițian, Miron, Chipciu – Tescan, G. Simion, Remacle, Ov. Bic – Nistor – Thiam. Rezerve: P. Iliev – Oancea, Fl. Ilie, Goranov, R. Pires, I. Filip, I. Stoica, J. Gomes, Ad. Bălan. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău 

Chindia: D. Moldovan – Orozco, Celea, Corinus – Căpușă, M. Dulca, Akhmatov, Ad. Ioniță – Popadiuc, D. Popa, D. Dumitrașcu 
Rezerve: Căbuz – Sg. Buș, Vorobjovas, Cooper, A. Șerban, Jipa, Al. Petre, Zamfir, C. Avram. Antrenor: Anton Petrea

Meciul U Cluj – Chindia Târgoviște are loc sâmbătă, 13 mai, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei 8 din play-out-ul SuperLigii. Este meciul a două echipe care au mare nevoie de puncte pentru a evita mai întâi retrogradarea directă și apoi, pe cât posibil, încheierea campionatului în afara locurilor de baraj. U Cluj are 27 de puncte și ocupă locul 12, primul de deasupra liniei iar Chindia locul 14, cu 22 de puncte.

Unde se joacă meciul U Cluj – Chindia Târgoviște

Întâlnirea U Cluj – Chindia Târgoviște se dispută sâmbătă, 13 mai, de la ora 19:00, pe Cluj Arena din orașul de pe Someș, în etapa 8 din play-out-ul SuperLigii. Studenții clujeni au 27 de puncte și ocupă locul 12, primul de deasupra liniei zonei de baraj iar dâmbovițenii au 22 de puncte și ocupă locul 14, la egalitate cu UTA, dar șansele de a evita barajul sunt foarte mici, problema fiind să nu fie depășiți de FC Argeș, care se află la un punct în spatele lor, pe primul loc retrogradabil.

ADVERTISEMENT

U Cluj a avut un sezon destul de bun pentru o echipă care a revenit vara trecută în prima divizie după ani buni, fiind la un pas de salvarea directă și reușind un bonus extraordinar, la care nu visa nici cel mai mare suporter, calificarea, după 57 de ani, în finala Cupei României. La ultimul meci acasă din acest sezon ar trebui să fie măcar 5-6000 de spectatori în tribune.

Cine transmite la TV partida U Cluj – Chindia Târgoviște

Partida U Cluj – Chindia Târgoviște se joacă sâmbătă, 13 mai, de la ora 19:00, pe stadionul Cluj Arenaîn etapa 8 din play-out-ul SuperLigii și va fi televizatâ în direct pe micile ecrane pe canelele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Cluj coșmarul vremii urâte, care a bântuit multă vreme orașul de pe Someș, revine în actualitate. Sâmbătă, 13 mai, va fi o mare instabilitate atmosferică, aducătoare de ploi în reprize iar cerul va fi mai toatâ ziua acoperit. Maxima zilei va ajunge numaI la 17 grade. La ora partidei vor fi în jur de 14-15 grade. Marcel Bîrsan, un arbitru cu mare epxerienţă din Bucureşti, va conduce acest meci.

Ce jucători lipsesc din confruntarea U Cluj – Chindia Târgoviște

La meciul care poate consfinţi matematic permanenţa clujenilor în SuperLiga antrenorul Ioan Ovidiu Sabău are tot lotul la dispoziţie, meciul fiind ultima apariţie a studenţilor în faţa propriilor suporteri, care vor veni cu siguranţă în număr mare la finala Cupei României, pe 24 mai, la Sibiu.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Toni Petrea este disperat pentru că parcă s-ar fi abătut un blestem asupra echipei sale, în sensul în care la acest meci atât de important are nu mai puţin de şapte jucători accidentaţi. Şi sunt printre aceştia jucători importanţi, precum fundaşul central Boldor şi mai ales creierul echipei, Neguţ. Alţi jucători out sunt Grubac şi Chamed dintre cei vechi, Atanase, Perianu şi Dinu dintre cei noi.

Cote la pariuri la jocul U Cluj – Chindia Târgoviște

Meciul este extrem de important pentru viitorul celor două echipe la nivel de SuperLigă. Mult mai bine, evident, stau studenții clujeni, cu 27 de puncte, practic o victorie acum însemnând salvarea matematică și de la baraj dar și dâmbovițenii vor trage cu disperare, măcar pentru a ști că evită retrogradarea directă. Casele de pariuri dau cotă 2,00 pentru victoria alb-negrilor și 4,00 pentru cea a Chindiei. Șansă dublă are cotă 1,25 iar șansă dublă X2 cotă 1,85. Gol marcat de U Cluj are cotă 1,35 iar golul oaspeților cotă 1,70.

ADVERTISEMENT

Sunt doar trei meciuri directe la Cluj între cele două echipe, două în Liga 2 și unul în sezonul regulat de acum și toate s-au încheiat cu succesul Șepcilor roșii. În sezonl regulat Fulop a fost cel care a adus succesul echipei de Someș pe teren propriu, victorie cu 1-0, mult mai clare fiind cele două victorii din Liga 2, la distanță de două goluri.

ADVERTISEMENT