Fotbal intern

U Cluj, clip emoţionant pentru prezentarea noului echipament! “Pentru că ‘U’ eşti tu, ‘U’ suntem noi!” Video

19.08.2020 | 15:17
U Cluj clip emotionant pentru prezentarea noului echipament Pentru ca U esti tu U suntem noi Video
U Cluj, clip emoţionant pentru prezentarea noului echipament! "Pentru că 'U' eşti tu, 'U' suntem noi!" Video
ADVERTISEMENT

Cluburile din România încep să fie din ce în ce mai active pe reţelele de socializare şi sunt mai concentrate pe relaţia cu fanii. U Cluj este un model de urmat, iar clipul de prezentare pentru noul echipament al echipei este unul demn de Vestul Europei.

Oficialii Universităţii Cluj au apelat la una dintre legendele clubului pentru un clip şi un discurs emoţionant, dedicat special fanilor echipei. Pentru sezonul 2020-2021, ardelenii vor îmbrăca deja clasicele triouri albe cu dungi negre, intrate în istoria fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Remus Câmpeanu, câştigător al Cupei României în 1965 cu U Cluj, este actorul principal al clipului postat de ardeleni pe contul oficial de Facebook. În imaginile video mai apar Darius Fălcuşan, junior al grupei 2006, şi Dorin Goga, căpitanul echipei.

Clipul emoţionant al lui U Cluj pentru prezentarea noului echipament

“Ne scriem propria istorie. Eu, tu, noi ducem simbolul mai departe din generaţie în generaţie. Acest simbol al unor inimi româneşti şi scriem povestea ‘U’ împreună. Povestea Clujului, povestea noastră. Pentru că ‘U’ eşti tu, pentru că ‘U’ suntem noi”, a fost mesajul transmis de Remus Câmpeanu.

ADVERTISEMENT

Fanii au fost încântaţi de design-ul noului echipament şi aşteaptă să-i vadă pe favoriţi în Liga 2. Obiectivul echipei pentru sezonul 2020-2021 este promovarea în Liga 1, iar oficialii lui U Cluj au realizat deja câteva transferuri importante.

“Te ia cu fiori”, “Echipament pentru Liga 1. Doamne ajută!”, “Mă bucur că s-a revenit la stilul clasic cu dungi” sau “Excelent! Ar fi cazul ca numele jucătorilor să apară pe spatele tricourilor, altfel rămânem iarăşi anonimi, cum am fost în ultimele sezoane”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

ADVERTISEMENT

Gabriel Tamaş, marea lovitură dată de U Cluj pe piaţa transferurilor

U Cluj a reuşit un transfer de răsunet în această vară, iar Gabriel Tamaş a semnat cu “Şepcile Roşii”. Ardelenii vor să facă uitat sezonul trecut, când echipa s-a clasat în a doua jumătate a clasamentului, fiind aproape de zona retrogradării în Liga 3.

Venit la U Cluj, Gabriel Tamaş le-a transmis fanilor că vrea să ajute la promovarea echipei în Liga 1. Clujenii nu au mai evoluat în prima ligă din sezonul 2014-2015, iar în 2016 au ajuns în Liga 4.

ADVERTISEMENT

“Am ales acest club în primul rând pentru fani, am văzut ce atmosferă pot face, este ceva unic în România. M-a atras faptul că aici este un club de tradiție, cu o istorie atât de lungă. Potențialul acestei echipe este uriaș și pot spune că FC Universitatea Cluj merită să ajungă iar sus, în prima ligă, acolo unde îi este locul, iar la asta vreau să contribui și eu. Mi-ar plăcea să mă retrag din fotbal de la ‘U’, ar fi un lucru frumos”, a declarat Gabriel Tamaş.

ADVERTISEMENT
Tags: