Sport

”U” Cluj debutează în SuperLigă împotriva FCSB. Erik Lincar: ”Nu am emoţii. Sunt curios cu cine vor începe acolo“

Universitatea Cluj are parte de un debut infernal în SuperLiga împotriva vicecampioanei FCSB, dar Erik Lincar știe unde le poate pune probleme ”roș-albaștrilor”.
16.07.2022 | 12:53
U Cluj debuteaza in SuperLiga impotriva FCSB Erik Lincar Nu am emotii Sunt curios cu cine vor incepe acolo
Universitatea Cluj are parte de un debut infernal în SuperLiga împotriva vicecampioanei FCSB, dar Erik Lincar știe unde le poate pune probleme ”roș-albaștrilor”. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Tehnicianul ”șepcilor roșii” este de părere că formația sa se poate impune în partida de pe Arena Națională dacă va marca prima.

Erik Lincar, analiză meticuloasă a celor de la FCSB

În conferința de presă susținută înaintea partidei cu FCSB, programată duminică, 17 iulie, de la ora 21:30, în prima etapă din SuperLiga, antrenorul Universității Cluj, Erik Lincar, a vorbit despre șansele formației sale.

ADVERTISEMENT

”Nu am niciun fel de emoție, pentru mine până la urmă că antrez la Liga 3, Liga 3 sau între cei mai buni e cam același lucru. E adevărat, calitatea adversarului este mult mai bună. Din acest motiv am făcut și cele nouă transferuri până în acest moment.

Omogenitatea celor de la FCSB o știm foarte bine, pentru că ei deja de câțiva ani au jucători care joacă împreună. Singura lor zonă în care au tot încercat să schimbe și au căutat jucători au fost pe axul central la fundași. Acolo chiar sunt curios să văd cu ce formulă vor începe, în rest nu cred că vor fi schimbări prea mari în primul 11, față de ultimele jocuri amicale.

ADVERTISEMENT

De la echipa mea îmi doresc să fie foarte determinată, ambițioasă. Am făcut acest lucru de multe ori și mai ales în meciul de baraj cu Dinamo. Putem face față la nivelul din SuperLiga și îmi doresc un rezultat pozitiv”, a declarat Lincar, conform site-ului oficial al grupării clujene.

Doi absenți pentru întâlnirea cu FCSB

Tehnicianul nou-promovatei are mici probleme de lot înaintea partidei cu FCSB și speră ca la întâlnirea de pe Arena Națională să vină cât mai mulți fani ai Universității Cluj: ”Acum este prima etapă din acest sezon. Nu știu dacă ne avantajează ora de disputare a jocului, plus ziua.

ADVERTISEMENT

Noi ne dorim să fie cât mai multă lume la stadion. Cei care vor veni să ne susțină îi apreciem și le mulțumim că fac acest efort. Eu cu echipa, tot staff-ul și cei care susțin această echipă ne dorim să obținem un rezultat pozitiv.

Boiciuc a revenit recent, însă deocamdată este în perioada de pregătire. A avut o pauză destul de lungă față de restul jucătorilor. Purece mai are anumite probleme, în rest sper să fim cu toții apți la ora jocului”.

ADVERTISEMENT

FCSB a chemat suporterii la stadion pentru debutul în SuperLiga. Vicecampioana o înfruntă în prima etapă pe nou-promovata Universitatea Cluj, iar prețurile biletelor au fost lăsate foarte ieftin pentru a fi accesibile cât mai multor fani.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,30 este cota pentru „sub 3,5 goluri” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT