Ardelenii râd de “câini”. “O echipă din Liga 3 a fost egală cu Dinamo!”

Iuliana Spirache   
în Fotbal intern
30/11/2017, 00:02
Ardelenii râd de “câini”. “O echipă din Liga 3 a fost egală cu Dinamo!”

Adrian Falub, Dorin Goga şi Gabi Giurgiu au vorbit despre meciul disputat de U Cluj împotriva celor de la FC Dinamo Bucureşti, în optimile de finală ale Cupei României. Ardelenii sunt mulţumiţi de faptul că echipa lor s-a ridicat la nivelul formaţiei care evoluează în Liga 1 Betano şi susţin că au pierdut meciul deoarece nu auf fost proaspeţi la loviturile de la 11 metri.

“Cred că nu am fost destul de proaspeţi la penalty-uri. Eu cred că nu sunt importante penalty-urile. Am făcut un joc bun şi trebuia să câştigăm în timpul regulamentar. Ne-a lipsit şansa în această seară. Am început meciul foarte bine, am stat bine în teren, eram compacţi, nu le-am dat spaţii. Am avut atacuri rapide prin Goga şi Ursu. Am avut neşansa să ratăm un penalty. Nu este uşor să pierzi doi jucători, dar nu a fost o mare problemă să schimb sistemul de joc. Am făcut o partidă foarte bună din punct de vedere tactic. Noi avem mulţi jucători care au jucat în Liga 1, dar deocamdată suntem în Liga 3. Ăsta este preţul pe care trebuie să-l plătim ca să ajungem în Liga 1 curaţi şi puternici”, a spus Adrian Falub.

Dorin Goga, după U Cluj – Dinamo

“Se pare că astăzi nu am fost inspiraţi la penalty-uri. Am făcut o partidă bună, ne-am bucurat de fotbal. Mi-a plăcut foarte mult atmofera. Le-am zis jucătorilor că nu trebuie să fim supăraţi dacă nu ne calificăm. Am avut momente de le-am pus probleme. Noi suntem cu un ritm de Liga a 3-a, iar ei de Liga 1. Acum trebuia să ne apărăm, a fost un alt efort. Trebuie să privim partea bună din acest meci. O echipă din Liga a 3-a a fost egală cu Dinamo”, a spus Goga.

“Îmi pare rău că am ratat din penalty în primele minute. Putea să fie alt rezultat dacă reuşeam să înscriu. Se întâmplă să şi ratezi. Îmi pare rău. Se putea şi mai bine! Dinamo e o echipă bună, dar şi noi am încercat să ne ridicăm la un nivel bun şi am reuşit în această seară. La penalty-uri e o loterie şi cine execută mai bine se califică. Fotbalul e frumos, dar noi am luat-o de la zero, suntem în Liga a 3-a”, a spus Giurgiu.

U Cluj – Dinamo, scor 1-1 (2-4 după loviturile de la 11 metri), în optimile de finală ale Cupei României.

Închide ×