“Dinamo arată rău! Jucătorii nu se respectă între ei”

Mirela Apostol   
în Stiri sportive
30/11/2017, 12:09
“Dinamo arată rău! Jucătorii nu se respectă între ei”

Ioan Ovidiu Sabău, managerul general al celor de la Universitatea Cluj, îi critică pe dinamovişti după jocul practicat în meciul cu “şepcile roşii”:

”Dinamo nu arată deloc bine. E clar că nu a fost cu nimic superioară lui U Cluj, ceea ce mi se pare anormal pentru un club de talia lui Dinamo. Este clar că le trebuie o altă abordare, altă concentrare, altă atitudine, determinare, dar şi jucători care să facă diferenţa, în momente cheie, pentru că de fapt asta se aşteaptă de la jucătorii lui Dinamo.

“Jucătorii scapă de resposnabilităţi”

Probabil că şi aceste mişcări, discuţii de la nivelul conducerii clubului, dar şi de la nivelul conducerii tehnice nu fac deloc bine. Pentru că, în astfel de momente, jucătorii scapă destul de uşor de responsabilităţi. Şi zvonurile legate de plecarea domnului Negoiţă au destabilizat atmosfera.

Luaţi individual, jucătorii nu sunt chiar răi. Sunt unii care reprezintă echipele de tineret, chiar şi echipa mare, au jucat acolo, dar cred că trebuie să se concentreze pe ce au de făcut în teren. Trebuie să se respecte pe ei, ca jucători, şi apoi pe Dinamo”, a spus Sabău la un post de televiziune.

Închide ×