Fotbal intern

Cel mai ghinionist “câine”. Nica s-a “rupt” înainte de U Cluj-Dinamo

U Cluj şi Dinamo şi-au dat întâlnire în optimile de finală ale Cupei României, pe stadionul "Cluj Arena".
29.11.2017 | 22:28
Cel mai ghinionist caine Nica sa rupt inainte de U ClujDinamo
ADVERTISEMENT

Înaintea meciului U Cluj – Dinamo, din optimile de finală ale Cupei României, ediţia 2017-2018, scor 1-1 (2-4 după loviturile de la 11 metri), Costi Nica era anunţat titular, dar fundaşul a avut parte de un ghinion uriaş. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a ajuns în “Ştefan cel Mare” în luna septembrie a anului 2017, dar până în prezent a bifat 74 de minute pentru formaţia pregătită de Vasile Miriuţă. 

Fundaşul cedat sub formă de împrumut de Atalanta BC la FC Dinamo Bucureşti s-a accidentat în timpul exerciţiilor de încălzire de dinaintea meciului cu Universitatea Cluj, din optimile de finală ale Cupei României. Vasile Miriuţă gândise meciul de pe “Cluj Arena” cu dinamovistul Costi Nica pe partea dreaptă a apărării, dar locul acestuia a fost luat de Romera, cu câteva minute înaintea fluierului de start a partidei.

ADVERTISEMENT

Nica avea 74 de minute jucate în acest sezon înainte de U Cluj – Dinamo

Se poate spune că fundaşul Costi Nica a avut parte numai de ghinion de când a ajuns la FC Dinamo Bucureşti. Fotbalistul care a debutat pentru echipa naţională a României pe 14 august 2013 şi care are 2 prezenţe sub “tricolor” a fost adus la Dinamo pentru a se pune pe picioare, deoarece nu mai jucase de mult timp, dar nici în Liga 1 Betano nu a avut prea mare noroc. 

Costi Nica a jucat în două meciuri pentru Dinamo de când a revenit în Ştefan cel Mare. Fundaşul a bifat 45 de minute în meciul pierdut de “câini” în faţa celor de la FC Viitorul Constanţa, scor 0-4, şi alte 29 de minute în meciul din etapa a 19-a, atunci când Dinamo a primit vizita formaţiei CSM Politehnica Iaşi, scor 2-1. 

ADVERTISEMENT

“Am vrut să încep cu Nica, dar la încălzire a simţit o înţepătură la piciorul stâng şi a trebuit să fac schimbare cu 5 minute înainte de meci” – Vasile Miriuţă

300.000 de euro este cota lui Costi Nica, conform transfermarkt.com