Clujenii vor să elimine Dinamo. “Ne gândim la o calificare în sferturi!”

Iuliana Spirache   
în Dinamo
28/11/2017, 18:40
Clujenii vor să elimine Dinamo. “Ne gândim la o calificare în sferturi!”

U Cluj – Dinamo va avea loc pe “Cluj Arena”, miercuri, de la ora 20:30, iar formaţia din Liga a 3-a îşi doreşte să se impună în faţa trupei pregătite de Vasile Miriuţă, fostul antrenor al rivalei CFR Cluj. Ioan Ovidiu Sabău, managerul sportiv al ardelenilor, recunoaşte că jucătorii săi se gândesc la posibilitatea de a ajunge în sferturile de finală ale Cupei României. 

În lotul echipei din Cluj se află jucători precum Abrudan, Florescu, Onicaş, Giurgiu, Cordoş şi Goga, iar Ioan Ovidiu Sabău consideră că nu foarte multe echipe care evoluează în Liga 1 Betano şi-ar permite să aibă în lot astfel de jucători. Mai mult, pe banca lui U Cluj stă un fost antrenor din Liga 1, Adrian Falub. 

Ce zice Sabău înainte de U Cluj – Dinamo

“Sunt jucători care au venit şi pentru oraşul Cluj, pentru brandul Universitatea Cluj şi le apreciez foarte mult gestul, pentru că au venit să ne ajute. Nu ştiu câte echipe din Liga 1 şi-ar permite să aibă un Goga sau un Florescu în lot în momentul de faţă. Cu toţii sunt exemple pentru jucătorii tineri de la noi din echipă. 

Sigur că ne dorim să ne calificăm, dar trebuie să conştientizăm că nu suntem favoriţi. Cu puţine greşeli, chiar ne putem gândi la o calificare în sferturile de finală ale Cupei României. Ne dorim şi ştim că putem să mergem mai departe”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, managerul sportiv al celor de la Universitatea Cluj.

U Cluj – Dinamo, miercuri, de la ora 20:30, în optimile de finală ale Cupei României, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Închide ×