Carousel hot news

Clujenii o aşteaptă cu braţele deschise pe Dinamo: “Ei ne vor încuraja pe noi şi viceversa!”

U Cluj - Dinamo se joacă în optimile de finală ale Cupei României. Galeriile celor două echipe sunt înfrăţite, astfel că atmosfera de la meciul care se va disputa pe Cluj Arena va fi una mai...
03.11.2017 | 08:36
Clujenii o aşteaptă cu braţele deschise pe Dinamo:

U Cluj – Dinamo se joacă în optimile de finală ale Cupei României. Galeriile celor două echipe sunt înfrăţite, astfel că atmosfera de la meciul care se va disputa pe Cluj Arena va fi una mai mult decât prietenoasă. Partida este aşteptată cu sufletul la gură de clujeni.

Echipa antrenată de Vasile Miriuţă este aşteptată cu braţele deschise la Cluj, acolo unde vor juca în optimile de finală ale Cupei României. Ardelenii sunt siguri că arena din Cluj se va umple cu ocazia acestui meci. Dorin Goga, unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai “şepcilor roşii”, a declarat că îşi dorea să pice cu Dinamo la tragerea la sorţi. Atacantul clujenilor este sigur că stadionul va fi plin datorită faptului că galeriile celor două echipe sunt înfrăţite. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ce aşteptări are Sabău de la meciul U Cluj – Dinamo

Eu am spus de la început că mi-aş dori să jucăm cu Dinamo. Stadion se va umple pentru că cele două galerii sunt înfrăţite. Pentru mine este o plăcere să joc cu stadionul plin, am zis asta de fiecare dată”, a declarat Dorin Goga pentru o televiziune de sport.

La rândul său, Ioan Ovidiu Sabău, managerul sportiv al clujenilor, este sigur că sponsorii echipei U Cluj vor fi mulţumiţi pentru că echipa va juca împotriva lui Dinamo. Fostul jucător al “câinilor roşii” în perioada 1988-1990 este sigur că fanii lui U Cluj îi vor încuraja pe dinamovişti şi invers.

Chiar şi sponsorii cred că vor fi mulţumiţi că vine un astfel de adversar. Ei vor avea suporteri care ne vor încuraja pe noi, suporterii noştri îi vor încuraja pe ei”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri