Video. Dinamo s-a calificat în sferturi abia după penalty-uri

Iuliana Spirache    Mirela Apostol   
în Stiri sportive
29/11/2017, 14:30
Video. Dinamo s-a calificat în sferturi abia după penalty-uri

Update. U Cluj – Dinamo s-a terminat cu victoria formaţiei lui Vasile Miriuţă, scor 1-1 (2-4 după loviturile de la 11 metri). “Câinii” din Ştefan cel Mare s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României. VEZI AICI ŞI CELELALTE ECHIPE CALIFICATE, DAR ŞI PROGRAMUL COMPLET!

2-4. Chiş ratează şi Dinamo se califică în sferturile de finală ale Cupei României.

2-4. Salomao trimite cu stângul şi înscrie.

2-3. Ursu îl învinge pe Brănescu.

1-3. Rivaldinho trimite în colţul stâng şi îl învinge pe Albuţ.

1-2. Florescu trimite în bara transversală.

1-2. Steliano Filip îşi ia elan foarte mare, dar îl învinge pe Albuţ.

1-2. Goga ratează! Mijlocaşul lui U Cluj a trimis peste poartă.

1-1. Anton execută pe mijlocul terenului, iar Albuţ respinge.

Min. 120. Finalul celei de-a doua repriză de prelungiri. Vor urma loviturile de la 11 metri.

Min. 96. Adam Nemec este înlocuit de Şerban.

Min. 95. Nedelcearu îşi încearcă norocul la poarta lui Albuţ, dar balonul trece pe lângă poartă.

Min. 90. Finalul timpului regulamentar. Partida de pe Cluj Arena a intrat în prelungiri.

Min. 88. Florescu a fost foarte aproape să mărească avantajul pentru U Cluj cu un gol de generic. Mijlocaşul a reluat din foarfecă, dar Steliano Filip a deviat balonul – click aici pentru VIDEO.

Min. 67. Lemac primeşte o pasă bună de la Goga, a şutat puternic, dar balonul a trecut pe lângă poartă – click aici pentru VIDEO.

Min. 46. A început a doua repriză.

Min. 45. Pauză.

Min. 41. Dorin Goga a avut şansa să o ducă pe U Cluj în avantaj. Atacantul a trimis puţin peste poarta lui Brănescu dintr-o lovitură liberă de la 18 metri – click aici pentru VIDEO.

Min. 33. Goga reuşeşte egalarea! Acesta se înalţă perfect după o centrare de pe partea dreaptă şi trimite cu capul în plasă – click aici pentru VIDEO.

Min. 24. Goga a făcut un dribling scurt în faţa lui Anton şi a încercat să înscrie de la 20 de metri, dar Brănescu a fost atent şi a reţinut – click aici pentru VIDEO. 

Min. 20. Lemnaru se rupe şi el! În locul fostului jucător de la Dinamo intră Lemac.

Min. 18. Mihai Onicaş nu mai poate continua şi este înlocuit de Greu. 

Min. 17. Filip pătrunde în careul lui Albuţ, este încurcat de un adversar, iar arbitrul acordă lovitură liberă de la marginea careului.

Min. 14. Hanca îi dă o pasă superbă lui Corbu, acesta îl depăşeşte pe Manu Victor şi înscrie fără probleme în poarta lui Albuţ – click aici pentru VIDEO.

Min. 5. Gabi Giurgiu execută slab, iar Brănescu reţine – click aici pentru VIDEO.

Min. 3. Goga pătrunde în careul lui Brănescu, iar goalkeeper-ul în accidentează. Arbitrul arată punctul de la 11 metri – click aici pentru VIDEO.

Min. 1. A început partida!

Update. Vasile Miriuţă a decis primul unsprezece pentru U Cluj – Dinamo, de la ora 20:30, din optimile de finală ale Cupei României.

Dinamo: Brănescu – Romera, Nedelcearu, Maric, Corbu – Hanca, Anton, St. Filip – L. Gheorghe, Nemec, Salomao

U Cluj: Albut – Takacs, Abrudan, Cordos, Manu Victor – Onicas, Giurgiu – Goga, Florescu, Ursu – Lemnaru


Vasile Miriuţă vrea să se califice mai departe în Cupa României, motiv pentru are nu are de gând să menajeze niciun jucător: “Ne aşteaptă un meci foarte dificil. Ştim, Clujul chiar dacă e în Liga a 3-a, la jucătorii pe care îi are e echipă de Liga a 2-a. Nu voi menaja pe nimeni pentru că omogenizarea trebui să meargă în continuare. Nu voi menaja pe nimeni mâine”, a zis Vasile Miriuţă.

Atmosfera începe să fie bună la Dinamo, după toate greutăţile pe care jucătorii din Ştefan cel Mare le-au întâmpinat: “După cum vedeţi e bine. Râdem, glumim. După victorii vin şi alte victorii. O să vedeţi, Dinamo e pe o pantă ascedentă. Uşor, uşor vom ajunge şi în play-off şi mult mai sus. Suntem pregătiţi mental şi fizic. Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci dificil şi vrem să-l câştigăm”, a spus Constantin Nica.

Cine oficiază U Cluj – Dinamo

Ionuţ Coza va oficia partida din aceastăs eară, urmând să fie asistat la cele două linii de Vladiir Urzică şi Iulian Radu. Florin Hincu a fost desemnat observator de joc, împreună cu Ion Zare.

Echipe probabile:

U Cluj: Albuţ – Takacs, Cordoş, Abrudan, Onicaş – Giurgiu, Micaş – Florescu, Goga, Ursu – Lemnaru

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, Filip – Anton Şerban – Hanca, Rivaldinho, Salomao – Nemec

Partida U Cluj – Dinamo se va disputa pe Cluj Arena, de la ora 20:30, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.


 

Închide ×