Foto. Steliano, cu o tăietură pe faţă: “Nu e de la fotbal!”

Iuliana Spirache   
în Stiri sportive
29/11/2017, 21:07
Foto. Steliano, cu o tăietură pe faţă: “Nu e de la fotbal!” GALERIE FOTO

Universitatea Cluj a primit vizita formaţiei FC Dinamo Bucureşti, pe stadionul “Cluj Arena”, în optimile de finală ale Cupei României, scor 1-1 (2-4 după loviturile de departajare), iar Steliano Filip, unul dintre cei mai criticaţi jucători din lotul echipei pregătite de Vasile Miriuţă a fost surprins cu o tăietură pe partea dreaptă a feţei. VEZI VIDEO!

Steliano Filip a fost titularizat de Vasile Miriuţă în meciul cu Universitatea Cluj. În momentul în care cele două formaţii au intrat pe gazonul stadionului “Cluj Arena”, internaţionalul român a uimit cu o tăietură destul de mare pe obrazul drept. Se pare că nu este vorba de ceva serios. “Nu e de la fotbal! Fiica mea mi-a făcut asta!” a spus Steliano Filip la finalul meciului de pe Cluj Arena. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE!

Fanii i-au scandat numele lui Steliano Filip la meciul cu Iaşi

Steliano Filip a avut mari probleme cu oficialii formaţiei FC Dinamo Bucureşti, dar şi cu suporterii din Ştefan cel Mare după escapada pe care a avut-o înaintea meciului cu Aerostar Bacău, atunci când internaţionalul român a băut în camera de hotel din Piatra Neamţ, alături de alţi trei coechipieri.

Fundaşul a intrat în graţia suporterilor după meciul Dinamo – CSM Politehnica Iaşi, scor 2-1, atunci cand a deschis scorul pentru echipa lui Vasile Miriuţă, iar fanii i-au scandat numele în timpul meciului. Mai mult de atât, internaţionalul român a fost lăudat de antrenorul “câinilor” la finalul partidie. “Mă bucur enorm pentru Steliano, mă bucur enorm că publicul i-a strigat numele şi l-a încurajat. Ăsta e Steliano de care avem nevoie. E un băiat de mare caracter, care la greu şi-a pus osul la bătaie”, a spus Vasile Miriuţă.

Iată ce a declarat Steliano Filip după U Cluj – Dinamo

“Cupa este un obiectiv pentru noi şi este foarte important că ne-am calificat. Ne-am chinuit. Ne-am gândit că putem rata calificarea. Au jucători cu sute de meciuri în Liga 1 şi ne-au pus probleme în această seară. Ne-am gândit că putem rata calificarea, aşa e când nu tratezi corect fotbalul. Ne aşteaptă un meci dificil cu Sepsi şi sperăm să luăm cele trei puncte. Jucăm şi pentru Vasile Miriuţă, dar şi pentru noi. Trebuie să arătăm că avem caracter şi o să dăm totul. Eu nu îmi doresc să ajung în playoff, ci să ajungem cât mai sus. Avem nevoie de puncte, de victorie. Ne dorim să o luăm pas cu pas şi când o să tragem linie să fim acolo unde ne-am propus.”

Închide ×