Sport

U Cluj, reacție oficială despre acuzațiile de blat cu Dinamo: „Vom face totul pentru a ne îndeplini obiectivul”

Universitatea Cluj a lansat un comunicat oficial, în care respinge cu fermitate acuzațiile de blat pentru meciul cu Dinamo de la barajul de promovare.
18.05.2022 | 19:34
U Cluj reactie oficiala despre acuzatiile de blat cu Dinamo Vom face totul pentru a ne indeplini obiectivul
Organizatorii barajului Dinamo - U Cluj au oferit ardelenilor puțin peste 1.000 de bilete pentru manșa retur. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fanii „șepcilor roșii” sunt „înfrățiți” cu suporterii lui Dinamo, motiv pentru care s-a bănuit că echipa lui Eric Linkar se va preda repede în fața „câinilor”.

U Cluj, reacție oficială despre acuzațiile de blat cu Dinamo

Universitatea Cluj a oferit o reacție oficială în privința acuzațiilor de blat pentru meciul de la baraj cu Dinamo: „Respingem ferm orice dezbatere care pune în discuție însăși existența FC Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

Numele, blazonul, istoria, valorile și apartenența la comunitatea clujeană nu sunt și nu vor fi niciodată negociabile”.

„Totodată, susținem o dezbatere care are în vedere construirea unui viitor sănătos și sustenabil pentru toate cluburile de fotbal din oraș. În fotbalul clujean, fiecare club își are propriul drum, propria filosofie și propria poveste.

ADVERTISEMENT

Susținem crearea unui mediu concurențial corect, în care rivalitatea se manifestă pe teren și produce spectacol, emoție și performanță. Atragem atenția asupra faptului că nicio intervenție artificială nu va putea deturna cursul implacabil al istoriei. “U” Cluj va fi aici și în următoarea sută de ani.

62% din bugetul de venituri al FC Universitatea Cluj vine din ‘core business’, adică din sponsorizări și parteneriate comerciale, din ticketing și merchandising, componente care, de altfel, se regăsesc, alături de drepturile TV (care la Liga 2 au o pondere extrem de mică) și în structura bugetelor cluburilor europene”, a început comunicatul Universității Cluj.

ADVERTISEMENT

„Vom face totul pentru a ne îndeplini obiectivul!”

„Toate contractele de sponsorizare au fost obținute organic. Toate rezultatele FC Universitatea Cluj au fost obținute exclusiv pe teren de jucători. Același lucru se va întâmpla și în cele două partide de baraj cu Dinamo București.

Vă asigurăm că fiecare reprezentant al clubului, de la conducere la antrenori și jucători, își dorește promovarea în Liga 1”, a continuat comunicatul „șepcilor roșii”.

ADVERTISEMENT

„Vom face totul pentru a ne îndeplini obiectivul. O spunem încă o dată, răspicat: rezultatul partidelor cu Dinamo București va fi stabilit în teren, de jucători.

Va ieși câștigătoare echipa care, la finalul celor 180 de minute plus eventualele prelungiri, va fi mai bună. Ne dorim ca aceasta să fie FC Universitatea Cluj și am lucrat zi de zi, pe tot parcursul sezonului, ca acest lucru să se întâmple”, au încheiat clujenii.

ADVERTISEMENT
Tags: