Sport

U Cluj – Sepsi OSK 0-1, în etapa a 6-a din Superliga. A patra înfrângere la rând pentru „șepcile roșii”. Video

Sepsi a învins-o cu 1-0 pe Universitatea Cluj, căreia i-a provocat a patra înfrângere la rând în SuperLiga. Singurul gol a fost marcat de Mario Rondon, în minutul 53.
22.08.2022 | 16:18
U Cluj  Sepsi OSK 01 in etapa a 6a din Superliga A patra infrangere la rand pentru sepcile rosii Video
U Cluj - Sepsi OSK 0-1, în etapa a 6-a din Superliga. A patra înfrângere la rând pentru „șepcile roșii”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
22-08-2022
13:59

U Cluj - Sepsi 0-1 (Rondon 53)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Sepsi o învinge cu 1-0 pe Universitatea Cluj, care a ajuns la patru eșecuri consecutiv în SuperLiga. Covăsnenii sunt pe locul 3, cu 10 puncte, în timp ce echipa lui Lincar e penultima, cu 2 puncte.

Min. 90 – Cartonaș roșu pentru Sepsi!!! Nicolae Păun este eliminat după ce a primit al doilea cartonaj galben!

Min. 53 – GOOOL Sepsi!!! Oaspeții deschid scorul prin Mario Rondon! Venezueleanul, la primul gol în campionat pentru covăsneni.

Min. 26 – Cele două echipe au fost trimise la vestiare, meciul a fost înterupt! Din peluza în care stau fanii lui U Cluj au zburat petarde, aceștia profanând și scandări rasiste și xenofobe, iar acestea au fost motivele pentru care Colțescu a luat această decizie radicală. Căpitanul Romario Pires încearcă să îi calmeze pe ultrași pentru ca partida să fie reluată.

Camerele TV au surprins și un mesaj afișat în peluza „șepcilor roșii”, pe care se aflau mesajele  „4 iunie 1920”, 4 august 1919” și „Ținutul Secuiesc nu exista!”. Mesajul afișat de suporterii clujeni vizează două date importante din istoricul animozităților româno-ungare: 4 iunie 1920, semnarea Tratatului de la Trianon și 4 august 1919, ziua în care Budapesta a fost ocupată de către armata română.

Captură foto Orange Sport

Min. 1 – A început primul meci al sezonului pe Cluj Arena!

22-08-2022
13:18

Echipele de start din U Cluj - Sepsi

Au fost anunțate echipele de start pentru U Cluj – Sepsi, penultimul meci al etapei a 6-a din SuperLiga, care va începe la ora 17:00:

  • U Cluj: Gorcea – Romeo, F. Ilie, D. Ispas, P. Pîrvulescu – Bic, R. Pires, I. Filip – Chipciu, A. Bălan, E. Fernades; Rezerve: A. Păun,  Baravykas, Pițian, Briceag, Remacle, Haită, Purece, Hlistei, Boiciuc; Antrenor: Erik Lincar
  • Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, R. Ispas – J. Rodriguez, N. Păun, Aganovic – Bărbuț, Rondon, I. Gheorghe; Rezerve: Began, Dumitrescu, Ashkovski, D. Ciobotariu, Goloca, Achahbar, Damașcan, Tudorie; Antrenor: Cristiano Bergodi

Meciul U Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe are loc luni, 22 august, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 6-a din SuperLiga. Vorbim despre două echipe cu rezultate negative în ultimele meciuri, gazdele au trei înfrângeri consecutive, covăsnenii sunt încă neînvinşi, dar ultimele trei jocuri au fost doar egaluri şi un singur gol marcat.

Unde se joacă meciul U Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe

Întâlnirea U Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe se dispută luni, 22 august, de la ora 17:00, pe Cluj Arena, noul şi modernul stadion din oraşul de pe Someş. U Cluj este de departe cea mai iubită echipă a oraşului, deşi CFR e campioana ultimelor cinci ediţii de SuperLiga. Deşi au stat ani mulţi în eşalonul secund Şepcile roşii au avut mereu mai mult public decât campionii.

ADVERTISEMENT

La partidele disputate până în prezent în Superliga alb-negrii au avut o medie de peste 12.000 de spectatori, dar cele trei eşecuri consecutive din ultimele etape ar putea acea repercusiuni asupra prezenţei spectatorilor la meciul cu Sepsi, la care să înregistrăm pentru prima oară o cifră mai mică de 12.000 de suporteri.

Cine transmite la TV partida U Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe

Partida U Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe se joacă luni, 22 august, de la ora 17:00, pe Cluj Arena din oraşul de pe Someş, în etapa a 6-a din SuperLiga şi va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport dar o mai puteţi viziona şi dacă veţi intra pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Din păcate veştile primite de la meteorologi legate de starea vremii pentru ziua de luni, 22 august, la Cluj, nu sunt tocmai cele mai bune. Începând de duminică, 21 august, s-a instaurat un câmp de instabilitate atmosferică accentuată, cu mari şanse de a aduce reprize de ploaie rapidă şi descărcări electrice. Unul dintre cei mai buni arbitri români, Sebastian Colţescu, este desemnat să conducă această partidă a Ardealului.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea U Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe

Eric Lincar nu are probleme importante de lot, dar problema principală pentru antrenorul clujenilor este păstrarea scaunului lui, pentru că urmare a faptului că echipa nu a înregistrat nici o victorie în cinci etape și are doar două puncte conducerea clubului se gândește serios la înlocuirea lui.

ADVERTISEMENT

Există și un nume important care ar fi varianta de succesor pentru Eric Lincar. Este vorba despre un tehnician care în CV-ul de fost fotbalist are inclusiv Champions League. Numele său este Jorge Costa, care a evoluat ani buni în tricoul celor de la Porto. Ar fi pentru a treia oară când Jorge Costa ar lucra în SuperLiga, după CFR Cluj 2011-2012 și Gaz Metan 2020-2021.

Cote la pariuri la jocul U Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe

Casele de pariuri acordă prima şansă la victorie în acest meci echipei vizitatoare. Sepsi are o cotă foarte bună pentru a lua cele trei puncte: 2,20. Studenţii clujeni au 3,30 pentru a reuşi primul succes de la revenirea în elita fotbalului românesc. Şansă dublă X2 are cotă 1,35 iar inversul, şansă dublă 1X cotă 1,65.

ADVERTISEMENT

Un gol marcat de oaspeţi valoreză 1,35 iar o reuşită a elevilor lui Eric Lincar ajunge la 1,60. Nu sunt aşteptate goluri multe, dovadă faptul că pentru over 1,5 goluri cota este de 1,40. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit niciodată într-un meci oficial, aceasta fiind prima oportunitate de măsurare a forţelor.

ADVERTISEMENT