U Cluj, umilită de PAOK în amicalul Centenarului! Grecii n-au avut milă de ardeleni

Alin Miu   
în Liga 2
13/07/2019, 00:01
U Cluj, umilită de PAOK în amicalul Centenarului! Grecii n-au avut milă de ardeleni
U Cluj, umilită de PAOK în amicalul Centenarului

U Cluj a sărbătorit 100 de ani de existență printr-un amical de gală cu PAOK, campioana Greciei. A fost sărbătoare în tribune, dar nu și pe teren, acolo unde grecii au făcut legea. 

U Cluj, umilită de PAOK în amicalul Centenarului!

PAOK nu a ținut cont de faptul că ardelenii își celebrează centenarul și au marcat de cinci ori, prin Pelkas (5 și 27), Douglas (32), El Kaddouri (77) și Gaitanidis (82). VIDEO AICI

Echipa antrenată de Cristi Dulca a avut câteva situații de gol, însă nu a reușit să marcheze în poarta unei echipe care a încheiat sezonul din Grecia fără să piardă vreun meci. Desigur, PAOK a venit în România fără Răzvan Lucescu, acesta alegând să își rezilieze contractul recent pentru a semna cu Al Hilal.

Conducerea clubului a organizat un spectacol de lumini în pauza jocului, pe gustul fanilor prezenți la meci. Interesant este că ardelenii nu s-au înghesuit să vină la acest joc, mai mulți fiind prezenți la barajul cu Hermannstadt.

U Cluj a ratat șansa de a promova în prima ligă în anul centenarului, fiind învinsă în dublă manșă de Hermannstadt. Misiunea „Șepcilor Roșii” va fi încă și mai grea în următorul sezon. Rapid a promovat din a treia ligă și vizează la rândul său promovarea. Totodată, Petrolul și-a rezolvat problemele administrative, iar Chiajna și Dunărea Călărași, formații care au retrogradat din prima ligă, arată la rândul lor bine pe hârtie.

În comparație, PAOK se pregătește pentru tururile preliminare din Liga Campionilor, acolo unde va intra pe ruta campioanelor de această dată, așa cum nu s-a întâmplat anul trecut, când a fost eliminată în play-off de Benfica.

În acest meci a fost pe teren și Fernado Varela, fost jucător la FCSB și la Vaslui.

Închide ×