Sport

U Cluj – Universitatea Craiova 1-1, în etapa a 2-a din SuperLiga. Nou-promovata încurcă din nou o candidată la titlu. Video

După FCSB, U Cluj a reușit să o încurce și pe Universitatea Craiova. Nou-promovata a fost gazdă la Mediaș, acolo unde a făcut 1-1 cu echipa lui Laszlo Balint. Ambele formații au două puncte după două etape.
24.07.2022 | 17:22
U Cluj  Universitatea Craiova 11 in etapa a 2a din SuperLiga Noupromovata incurca din nou o candidata la titlu Video
U Cluj și U Craiova au terminat la egalitate, scor 1-1, în etapa 2 din SuperLiga
ADVERTISEMENT
24-07-2022
15:27

U Cluj - Universitatea Craiova 1-1 (Filip 6 / Papp 65)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Min. 65 – GOOOL U Craiova!!! Paul Papp egalează cu o lovitură de cap, după ce a scăpat din marcajul lui Denis Ispas.

Min. 50 – Prima ocazie de gol a Craiovei vine abia în minutul 50! Nou-intratul Valerică Găman nu reușește să redirecționeze mingea spre poarta lăsată goală de Gorcea.

Min. 17 – Start excelent pentru nou-promovată! E asediu la poarta oltenilor! Lazar îl blochează greu pe Remacle!

Min. 6 – GOOOL U Cluj!!! Gazdele deschid scorul rapid prin Ioan Filip!

Min. 1 – A început meciul care se dispută la Mediaș!

24-07-2022
14:21

U Cluj - Universitatea Craiova, ora 18:30. Echipele de start

Laszlo Balint face nu mai puțin de 7 schimbări în formula de start față de partida cu Vllaznia, din Conference League. Puncte fixe rămân doar Lazar, Alexandru Crețu, Baiaram și Andrei Ivan. 

Universitatea Cluj: Gorcea – R. Romeo, F. Ilie, Ispas, Pîrvulescu – Remacle, R. Pires, I. Filip – Chipciu, Ad. Bălan, E. Fernandes. Antrenor: Erik Lincar. Rezerve: Brănescu, Baravykas, Pițian, Briceag, Haită, Purece, Hofman, Moraru, Boiciuc.

Universitatea Craiova: Lazar – Martic, Papp, Screciu, Vătăjelu – Baiaram, Al. Crețu, Vînă – Cîmpanu, Markovic, An. Ivan. Antrenor: Laszlo Balint. Rezerve: Rusu, Găman, R. Silva, Căpățînă, Sala, Nistor, Gustavo, Roguljic, Koljic. 

Meciul U Cluj – Universitatea Craiova are loc duminică, 24 iulie, cu începere de la ora 18:30, în cadrul etapei a 2-a din SuperLiga. Ambele echipe au terminat la egalitate disputele din runda inaugurală. Craiovenii au condus cu 2-0 pe Sepsi Sf. Gheorghe pe teren propriu dar au fost egalați și erau gata să piardă pe final de meci iar studenții clujeni, abia reveniți în primul eșalon, au fost surpriza plăcută, făcând 1-1 la București, cu FCSB.

Unde se joacă meciul U Cluj – Universitatea Craiova

Confruntarea U Cluj – Universitatea Craiova se desfășoară duminică, 24 iulie, de la ora 18:30, la Mediaș. Nu s-a putut disputa pe Cluj Arena din cauza pregătirilor pentru Untold.

ADVERTISEMENT

Ambele echipe fac parte din categoria cluburilor cu numeroși suporteri, la partidele de acasă jucându-se cu stadionul destul de populat și nu de puține ori chiar spre a fi plin.

Cine transmite la TV partida U Cluj – Universitatea Craiova

Partida U Cluj – Universitatea Craiova se joacă duminică, 24 iulie, de la ora 18:30, la Mediaș, în etapa a 2-a din Superliga României și va fi transmisă în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona și dacă veți intra pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Mediaș, după două zile de arșiță, cu maxime de 38-40 de grade duminică, 24 iulie se preconizează că acele termometrelor vor coborî la 33 de grade. Dar există un ridicat grad de risc de ploi torențiale, însoțite de descărcări electrice, ceea ce ar fi o mare problemă pentru desfășurarea jocului în bune condiții.

Oltenii vin fără suspendatul Mateiu

Sunt mari șanse ca antrenorul Eric Lincar să repete cu Craiova formula de start din egalul cu FCSB de pe Arena Națională. Tehnicianul care a readus pe U în primul eșalon s-a declarat mulțumit de modul în care elevii lui au respectat cu strictețe indicațiile tactice și speră să procedeze la fel și de această dată. Foarte probabil Adrian Bălan va rămâne șef în atacul Șepcilor roșii.

ADVERTISEMENT

Antrenorul oaspeților, Laszlo Balint, este nevoit să își alcătuiască primul unsprezece ținând cont și de faptul că joia viitoare în Bănie se va juca manșa a doua a turului 2 preliminar din Conference League, împotriva albanezilor de la Vllaznia Shkoder. Puțin probabil să introducă cel mai bun unsprezece și oricum îi va lipsi un jucător de bază la mijloc, Mateiu, care a văzut roșu direct în minutul 89 al partidei cu Sepsi din prima etapă.

Cote la pariuri la jocul U Cluj – Universitatea Craiova

Cotele la victorie din acest meci parcă sunt luate din oglindă de la partida pe care CFR a jucat-o cu puțin mai devreme la Craiova. Pentru că aidoma echipei lui Dan Petrescu Universitatea Craiova, echipa oaspete, este favorită la o cotă de 2,00 în timp ce Șepcile roșii au 4,10 pentru a da lovitura. Un gol înscris de gazde are cotă 1,70.

ADVERTISEMENT

Patronul echipei craiovene, Mihai Rotaru, încă nu s-a decis asupra transferului brazilianului Gustavo Vagenin, plecare care ar slăbi și mai mult o echipă de-a dreptul anemică în campania de transferări, cu sosirile doar ale fundașilor Ruben Silva și Ivan Martic. Oricum, fanii sunt extrem de revoltați și îl acuză pe Rotaru că din cauza zgârceniei lui nu se poate face performanță.

ADVERTISEMENT
Tags: