Sport

U Cluj – UTA Arad e prima semifinală din Cupa României Betano. Când se joacă meciurile și câți bani au primit echipele calificate

U Cluj - UTA Arad este prima semifinală din Cupa României Betano, cele două formații calificându-se după victoriile cu Hermannstadt, scor 2-1 și cu FC U Craiova, scor 1-0.
05.04.2023 | 20:57
U Cluj  UTA Arad e prima semifinala din Cupa Romaniei Betano Cand se joaca meciurile si cati bani au primit echipele calificate
U Cluj – UTA Arad e prima semifinală din Cupa României Betano. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

UTA a fost prima echipă calificată în semifinalele Cupei României, după ce s-a impus simplu în fața lui FC U Craiova, unicul gol al meciului fiind înscris de către Virgiliu Postolachi, în minutul 16.

U Cluj – UTA Arad e prima semifinală din Cupa României Betano

Universitatea Cluj – UTA Arad este prima semifinală din Cupa României Betano, iar FANATIK vă prezintă în cele din urmează programul complet al fazelor superioare ale competiției, precum și câți bani au primit echipele calificate.

ADVERTISEMENT

Pentru calificarea în semifinalele Cupei României Betano, fiecare echipă primește câte 25.000 de euro. Toate echipele care au fost prezente în faza grupelor, au primit o sumă de 4.000 de euro pentru fiecare punct adunat. O victorie în semifinalele competiției valorează 50.000 de euro, în timp ce marea câștigătoare va primi 240.000 de euro, iar finalista va primi 10.000 de euro.

Ce sume de bani au adunat echipele care au trecut de faza grupelor până în prezent:

  • UTA – 53.000 de euro
  • U Cluj – 50.000 de euro
  • Sepsi – 36.000 de euro
  • U Craiova 1948 – 28.000 de euro
  • CS Mioveni – 24.000 de euro
  • CFR Cluj – 20.000 de euro
  • Hermannstadt – 24.000 de euro
  • FC Argeș – 20.000 de euro
ADVERTISEMENT

Cum arată programul complet al Cupei României Betano

Sferturile de finală ale Cupei României Betano se desfășoară pe 4, 5 și 6 aprilie, în timp ce faza semifinalelor se va disputa pe data de 26 și 27 aprilie. Marea finală va avea loc pe 24 mai.

„Avem un spirit bun, încep să se vadă aceste conexiuni. Avem câteva zile la dispoziție pentru a pregăti următorul meci. Sperăm să ne calificăm în finală, pentru că sunt convins că vom avea parte de o susținere importantă.

ADVERTISEMENT

Nu a fost însă cel mai reușit meci al nostru, pe un teren greu, dar am reușit să jucăm inteligent, eficient. Nu contează cu cine jucăm în semifinale. Important este că am ajuns aici și focusul nostru trebuie să fie doar pe campionat până atunci.

Înseamnă mult această calificare, pentru oraș, pentru club, pentru toată lumea. Vrem să scriem istoria toți împreună și sper să facem asta. Să dăm tot ca să scriem istorie! E greu pe un astfel de teren. E luptă, nu poți să joci un fotbal frumos. Dar contează să câștigăm, lupta o dăm pe teren.

ADVERTISEMENT

Noi ne focusăm pe echipa noastră și vrem să câștigăm toate meciurile. Da, poate UTA să câștige Cupa României și o să o câștigăm!”, a spus Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA, după calificarea împotriva lui FC U Craiova.


  • 1,44 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul CFR Cluj – FC Argeș

ADVERTISEMENT