Sport

U Craiova a bătut-o pe FCSB, dar pe Ouzounidis îl preocupă finala cu Astra: „Avem nevoie să câştigăm Cupa“

Antrenorul Universităţii Craiova se gândeşte doar la finala Cupei cu Astra, deşi a câştigat pe terenul lui FCSB.
20.05.2021 | 00:25
U Craiova a batuto pe FCSB dar pe Ouzounidis il preocupa finala cu Astra Avem nevoie sa castigam Cupa
ADVERTISEMENT

FCSB – Universitatea Craiova s-a încheiat 1-1 în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Oltenii s-au impus în faţa unei echipe formate de puşti a roş-albaştrilor, după ce vedetele echipei au intrat în vacanţă cu două runde mai devreme, după cum a anunţat în exclusivitate FANATIK.

Golul victoriei a fost înscris de Alexandru Cicâldău, decarul oltean reluând în plasă o minge primită de la Andrei Ivan, în careul advers, în minutul 55 al partidei de la Giurgiu. În urma acestui succes, Craiova a revenit pe podium, în faţa lui Sepsi, care joacă joi, de la 20:30, pe terenul Academicii.

ADVERTISEMENT

U Craiova a bătut-o pe FCSB, dar pe Ouzounidis îl preocupă finala cu Astra: „Avem nevoie să câştigăm Cupa“

La finalul partidei, Marinos Ouzounidis, antrenorul Universităţii, a vorbit mai mult despre finala Cupei cu Astra, decât de jocul proaspăt câştigat.

„A fost un meci ciudat. FCSB şi-a făcut treaba, a folosit câţiva jucători tineri, iar pentru noi rezultatul a fost important. De asemenea, avem în minte finala Cupei. În legătură cu schimbările făcute, unii jucători au intrat mai târziu, pentru că va urma această finală.

ADVERTISEMENT

Faţă de meciul din urmă cu o lună a fost un joc diferit. Nu cunoşteam toţi jucătorii de la FCSB, dar e normal pentru ei să facă acest lucru. Nu ne uităm la ei, ne uitam doar la echipa noastră. Să vedem ce putem face în finala Cupei, mai ales că nu am avut rezultate bune în ultimele meciuri.

În astfel de partide, te aştepţi la evoluţii de genul acesta. În prima repriză, nu am fost concentraţi, dar în partea a doua am câştigat jocul. 

ADVERTISEMENT

Astra a retrogradat, dar e o finală şi ambele formaţii vor încerca să câştige trofeul. Dacă se juca în urmă cu două săptămâni aş fi spus că putem câştiga meciul, acum, lucrurile sunt diferite.

Unii jucători sunt supăraţi. În fotbal, lucrurile se schimbă. Sper că vom juca bine în finală. Avem nevoie să câştigăm Cupa şi la asta ne gândim. 

ADVERTISEMENT

Nu ştiu de ce ar fi nevoie de o schimbare la Craiova. O să rămân şi în sezonul viitor. Dar încă nu e cazul să vorbim despre sezonul viitor. Încă mai am contract“, a declarat Marinos Ouzounidis, la finalul partidei.

Alexandru Cicâldău, tot cu gândul la Astra: „Chiar dacă ei au picat în Liga 2, vor încerca să câştige trofeul“

Autorul golului victoriei, Alexandru Cicâldău,a vorbit şi el la sfârşitul jocului. „E mai puţin important că am marcat eu. E important că ne-am atins obiectivul. A fost un meci greu, chiar dacă ei nu au avut toţi jucătorii. Şi cei care au intrat au calitate şi voiau să demonstreze.

Mister ne-a spus să tratăm jocul serios, că nu va fi uşor. Am avut o problemă la inghinal, acum mă simt mai bine. Mă bucur că am marcat. Nu ne-am relaxat, primul meci l-am câştigat, mai avem unul. 

Cu Astra, e o finală. Se începe de la 0-0 şi va fi un meci greu, chiar dacă ei au picat în Liga 2, vor încerca să câştige trofeul“.


  • (P) Cota BETANO ca Universitatea Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 4,50. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT