Fotbal intern

U Craiova a făcut spectacol în amicalul cu Botev Vratsa!

24.03.2019 | 18:28
U Craiova a facut spectacol in amicalul cu Botev Vratsa

Echipa U Craiova a făcut spectacol în meciul amical disputat duminică cu formația Botev Vratsa. Profitând de pauza competițională datorată partidelor rezervate naționalelor, oltenii au primit vizita grupării care a terminat pe locul 10 în sezonul regulat al campionatului Bulgariei și care va juca în partea a doua în play-out-ul pentru evitarea retrogradării.

U Craiova a făcut spectacol în amicalul cu Botev Vratsa!

U Craiova a ofertit un adevărat spectacol fanilor prezenți la întâlnirea amicală cu Botev Vratsa și s-a impus cu scorul de 5-0. Golurile oltenilor au fost marcate de Briceag, Bic, Fedele, Răzvan Popa și Vali Constantin. Tehnicianul italian Devis Mangia a început meciul în următoarea formulă: Popescu – Donkor, Acka, Tiago Ferreira – Dimitrov, Mateiu, Bic, Fedele, Briceag – A. Cristea, Fortes.

În partea secundă, antrenorul oltenilor a folosit toți jucătorii aflați în lot pentru această partidă, inclusiv câțiva tineri de la echipa a doua, printre care și Vali Constantin, cel care a și marcat ultimul gol al întâlnirii. Este de remarcat și revenirea la echipă a lui Matteo Fedele, cel care fusese scos din lot alături de Cesar Meza Colli pentru că a încălcat regulamentul impus de Mangia și care au fost reprimiți în urmă cu câteva zile.

Oltenii sărbătorind victoria din meciul de campionat cu Sepsi
Oltenii sărbătorind victoria din meciul de campionat cu Sepsi

Koljic va absenta 3 săptămâni

În schimb, italianul Devis Mangia a primit astăzi și o veste mai puțin bună, după ce atacantul bosniac Elvir Koljic s-a accidentat la un meci al echipei naționale. Intrat în minutele de final ale întâlnirii Bosnia-Herțegovina – Armenia 2-1, el a simțit o înțepătură la coapsă. Verdictul medicilor este unul dur, Koljic suferind o ruptură musculară din cauza căreia va rata meciurile cu FCSB, FC Viitorul și CFR Cluj.

După disputarea a două etape din play-off, U Craiova se află pe locul secund în clasamentul din Liga 1 Betano, cu 29 de puncte, la patru puncte în urma liderului CFR Cluj. Pentru olteni urmează marele duel cu FCSB de pe Arena Națională din București, partida fiind programată duminică, 31 martie, de la ora 20:30. În absența lui Elvir Koljic, tehnicianul Devis Mangia va avea de ales în ofensivă între Andrei Cristea și Carlos Fortes.

Tags: