Sport

U Craiova a schimbat oferta pentru Hervin Ongenda! Câţi bani şi ce bonusuri oferă oltenii. Exclusiv

U Craiova vrea să-l transfere pe Hervin Ongenda, iar oficialii clubului din Bănie au venit cu o nouă ofertă pentru jucătorul lui FC Botoşani.
25.08.2021 | 13:22
U Craiova a schimbat oferta pentru Hervin Ongenda Cati bani si ce bonusuri ofera oltenii Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că U Craiova face tot posibilul să-l transfere pe Hervin Ongenda, jucător aflat şi pe lista lui Gigi Becali, care vrea să-l aducă la FCSB. Oltenii au făcut o primă ofertă pentru mijlocaşul de 26 de ani, iar FC Botoşani ar fi urmat să se aleagă cu 150.000 de euro. Acum, oltenii au venit cu o nouă propunere şi au urcat suma de transfer.

Universitatea Craiova a îmbunătăţit oferta pentru Hervin Ongenda. Bonusuri pentru FC Botoşani şi bani mai mulţi la transfer

Din informaţiile FANATIK, Ştiinţa oferă acum 300.000 de euro pentru Hervin Ongenda. Cu toate acestea, oferta ar putea să ajungă până la 500.000 de euro. În plus, FC Botoşani va mai rămâne cu 10% dintr-un viitor transfer al jucătorului.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat şi bonusurile pe care ar urma să le primească FC Botoşani, dacă această ofertă va fi acceptată de formaţia patronată de Valeriu Iftime. Astfel, clubul moldovean ar urma să mai încaseze 50.000 de euro în cazul în care, pe durata contractului jucătorului, U Craiova se califică în grupele Europa League.

Suma creşte în cazul în care U Craiova s-ar califica în grupele Ligii Campionilor. În aceste condiţii, FC Botoşani ar urma să mai primească încă 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Pentru ambele variante, oficialii Universităţii Craiova au stipulat faptul că aceste bonusuri vor fi plătite doar dacă jucătorul va bifa cel puţin 50% din meciurile jucate în sezonul precedent calificării sau cel puţin 50% din partidele disputate în preliminariile cupelor europene.

Hervin Ongenda se află şi pe lista celor de la FCSB

După ce Olimpiu Moruţan s-a transferat la Galatasaray, mutare anunţată în exclusivitate de FANATIK, Gigi Becali a decis să-i aducă noi jucători lui Edi Iordănescu. Patronul FCSB a anunţat că Hervin Ongenda este unul dintre jucătorii aflaţi pe listă.

ADVERTISEMENT

“Edi face tot ce vrea! El e patronul. Dar i-am spus că îl vând. Tu ce crezi, l-am întrebat. A zis ca sunt bani foarte buni. I-am promis doi jucători, chiar trei… Din România! Pe unul l-am văzut aseară (n.r. duminică) și mi-a zis că și el îl avea pe listă la CFR Cluj. E vorba de Ongenda, de la Botoșani, care mie îmi place foarte mult”, spunea Gigi Becali.

Valeriu Iftime a vorbit pentru FANATIK despre situaţia lui Hervin Ongenda. Patronul lui FC Botoşani a susţinut că jucătorul va pleca doar în situaţii special.

ADVERTISEMENT

“Hervin nu pleacă, în momentul ăsta, decât în situații speciale și nu știu dacă echipa mea este pregătită să-l dea. Deocamdată, nu m-am gândit la aspectul ăsta. În momentul ăsta, nu cred că Ongenda pleacă la FCSB. Nu am avut nicio discuție cu Gigi Becali”, a spus Valeriu Iftime pentru FANATIK.

Patronul lui FC Botoşani a râs de prima ofertă a oltenilor

Valeriu Iftime a vorbit despre prima ofertă primită de la U Craiova pentru Hervin Ongenda. Patronul lui FC Botoşani a susţinut că oficialii oltenilor au uitat să pună un zero la oferta iniţială.

“Oferta de la FCSB e de 300.000 de euro. Dacă Moruțan face 4 milioane și Ongenda doar 300.000… Mai e o ofertă din România, de la Craiova. 150.000 de euro în două tranșe. Cred că au greșit, au uitat un zero (n.r. râde). Sub un milion nu pleacă”, a mai explicat Valeriu Iftime pentru gsp.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – Universitatea Craiova: 2,32 este cota pentru „peste 2,5 ”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT